HEJDÅ

Nu så kissar så drar jag. Älskar er!,Puss och adjö hoppas vi ses!

F*CK YOU- Robert Pattinsons älskare han är min.

Många säger att det älskar Robb och de avgudar han osv. Men de dom menar är att dom gillar Edward Cullen. Dom har inte insett de ennu.FÖR DET ÄR BARA JAG SOM ÄLSKAR ROBERT PATTINSONS-im the one and only!( lite taget jag vet men jag skiter i det) För det är så sant. Hallå själv så tycker jag inte att han skulle vara så het utan sitt hår.Sin stil osv. Men jag älskar han inte för det. Jag älskar han för hans röst har fått mig på fall. Hahahah. I.o.v.e  him. Jag njuter varje sekundjag ser han lalalalala jag tittar på han nu jag har en plats i mitt rum som är RB platsen.Only fore him. Jag reser inte utan min tröja och en bild på honnom han fick faktiskt först plats! Ni som säger att jag aldrig kommer att få se han eller träffa han i verklig heten så säger jag dra åt h*lvette.Man ska aldrig säga aldrig för en dag händer det omöjliga som man inte tror är sant.


Det ska komma från hjärtat!

När jag ser the twilight saga eller läser boken.Så sitter jag och grinar.Och jag tycker tårar ska komma från hjärtat inte från hjärnan. Jag gråter alltid från hjärtat speciellt när jag läser bökerna.Det kan vara en liten sak som står i boken som får mig att gråta. Om jag skulle ta upp en av bökerna nu och läsa ett stycke som har mycket känslor så skulle jag storgrina. För att jag verkligen bryr mig. Visst låter det flopp men det är samma sak som om ni gråter för vad som helst som betyder något för er. För jag älskar bökerna tack Zara du visade mig vad Twilight va! Älskar dig!!! Du visade verkligen något som betydde något för dig som visade mig det rätta ilove you.För nu vet jag vad jag ska göra om jag vill gråta !


Det borde ni också göra!

Hejsan,när ni ser er omkring i ditt rum,stan eller där du brukar vara.´Visst finns det alltid skräp?Över allt. Förr så var det inte på samma sätt som i dag. I dag så köper vi tex godis och sen så slänger vi påsen på marken. Det är äckligt! Vem tror du ska ta upp skiten efter dig?  Världen blir bara skitigare dag för dag och ingen ses att göra något åt det. Visst jag gör det också. Men jag ska försöka att städa upp mitt egna skit. Jag har aldrig rört någons annans så jag vill inte att någon ska röra mitt. Så visst kan det kännas jobbigt att gå till en pappers korg som kanske ligger 50m bort från där du står.Men i så fall så borde man sätta i gång och röra på kroppen. Vi blir bara för bekväma av oss och gör inget åt det. Vem tror du kommer att städa upp för dig i framtiden. Man tänker vissligen inte så mycket när man slänger skräp på marken.Men det skapar inte ett litet problem.Utan om alla i helavärlden slänger 1skräp papper om dagen på marken så blir det äckligt. Visst nu ska jag hjälpa till också att slänga mitt skräp i en papperskorg. Det kan du också  göra!


Visste ni att...

Jag är så snäll så innan jag dör på flygplanet som kommer krascha eller ngt så hade jag tänkt göra visste du att om mig...Det är väll gulligt?

♥ Jag är 95:a och är 14 år.
♥ Jag bor i stockholm
♥ Min bästa vän är en Norrläning,( host Fanny Dubén.) STOLT
♥ Jag är 25% finsk och 25% estlännare.
♥ Jag en gång färgat hela mitt hår rosa. Så jag fick smeknamnet Barbie.
♥ Jag har ristat in Robert Pattinsons vokaler på mitt knä,& det sysn väldigt bra.
♥ Jag har ett runt ärr på mitt knä,från en olycka när jag sprang och halkade ner i vattnet.Rullade typ 70m.Världens jävla fart hade jag också.Otur!
♥ Jag älskar mest vatten men om jag ska välja någon läsk dryck älskar jag Cola.
♥  Mitt favorit godis är Choklad.
♥ Jag älskar att spendera pengar.
♥ Jag mår inte dårligt av det heller. ( spendera pengar)... Jag gjorde det förut men nu lever jag mitt lilla liv ;)
♥ Jag är väldigt generös av mig.
♥ Jag och min mamma är med i unicef vi sänker mer pengar i månaden än vad man ska! Vi är också med i världs natur fånden tror jag. Sen så sänker vi pengar till en annan förenning till fattiga barn. ( visst är vi snälla?)
♥ Jag älskar mat mer än vad jag älskar dig,hahha nej skoja bara.Eller?
♥ Jag är allergisk mot så himmlans många saker.Och om jag fick önska mig något så skulle jag önska att jag vart ''normal'' så  jag kan äta och dricka som en vanlig person. ( att inte vara allergisk mot något!)




Packat väskan!

Hejsan sweetis. Förlåt för den hemskt dårliga uppdateringen. Nu har jag packat min väska till egypten.Gissa om det vart lite?Nej snarare för mycket för en vecka. Men alltid för mycket än förlite.Fick även 1000kr av pappsen. Tack,det var snällt. Det kommer att säga slurp. Men då finns mamma där O:), haha... Nu så ska jag mysa äta godis,choklad och maat! Ensam hemma you know. Ses snart lovar minst 5 inlägg till innan jag åker i morgon bitti.Drar vid 07.00 på morgonen.Så jag går upp vid halv sju. En trött Elvira!

Mina bästa vänner inför kvällen, ska kolla på något tvprogram,Och två filmer Klick och twilight.

Vinst på 5 i stan?

Hejsan nu har vi kommit hem från stan ( Jag Fanny och Moa.)  Först när vi kom till stan var det såklart rengn! Men vi gick mot city akuten och tog en kölapp. Men det var så många före oss så vi gick.( Men jag behöll kölappen) Så vi gick mot taccobar och kollade i affärer i ca 90min. Sen hamnade vi på city akuten i gen då vi såg att det vara bara två kvar före mig. Hehe tur att jag behöll lappen. Sen tog jag min spruta,och vi gick vidare på stan. Vi träffade bland annat blondinbella ( vi hälsade bara) Sen när vi skulle gå över gångstället så stannade en bil och tutade på oss och vem satt i bilen? Jo Josefin Craford,Så när vi kom ner till t-centralen så såg vi Adam tensta springa i väg åt ett annat håll.Sen så såg vi en skåde spelare som är med i Mäklarna bland annat( Hon som är ''blond'' som har en liten hund som heter stella) Okej visst kanske det är vanligt att se kändisarna men alla på samma dag var ganska underligt.

En jätte *ful* bild på mig och Fanny hahahah NÖRDAR

Mot stan

Hejsan nu har jag väntat på Fanny och Moa i ca 4timmar. Fan vad sega dom ska vara! Men så klart missade dom bussen. Och nu ska Moa sola innan också huhuu. Men nu ska jag trimma mobilden och ringa Fanny och säga att det är brottom att dom får skynda sig. Jag vet inte om ''sjukhuset'' i hötorget stänger två eller halv fem.Ska ju ta någon spruta.( Twinrix som går på tv) Andra sprutan av tre.  Och äta på taccobar! Ses sen !

Gammal bild på mig och Melli hhahaha!


Fredag Morgon

Hejsan,förlåt för dårlig uppdatering i går. Den kommer inte vara den bästa nu i helgen heller. Men i dag ska jag åka till stan ska ta en spruta,äta på taccobar med Fanny. Kan det bli bättre. Försöker få tag på sömntutan nr 1 somsagt,ska ringa henne nu. Hehe det är ju faktiskt jag som är uppe så otroligt tidigt kanske?.Allt folk sover ju! Men  nu ska jag böra fixa mig och ringa Fanny. Kan lägga in bilderna på kläderna jag köpte i går inget spc igentligen. Men ses snart!

Ledig - Shopping.

Hejsan nu har jag kommit hem har varit i VäsbyC och fick lite kläder till Egypen av pappa. Åker ju på måndag.Trotts allt. Väldigt nervös över flygresan.Jag kommer att dö.Men jag lovar er filmer och bilder när jag kommer hem.Snällt!

När vi kom till VäsbyC så köpte vi en mobiltelefon till min bror. Sen så fikade vi,på bästa fiket (wayn's coffe)Efter det så visste jag inte vad jag ville ha men det vart en strandklänning och en t-shirt.Det fanns inget speciellt som jag verkligen ville ha! Sen så fick jag något slags solskyddsfaktor för läpparna. Kanske kan behövas eftersom jag hatar att ha torra läppar. Sen så pratade vi om att jag skulle få en ny mobil även fast jag älskar min nalle! Pappa tyckte kanske en iPhone eller något. Men jag vet inte!Varför ska det vara så svårt att bestämma sig över vilken mobil man ska ha? Kanske för att man ska ha det en liten stund.Åhh jag kan inte bestämma mig ska kolla runt lite innan. Alla säger ju att iPhone är dårliga :O. Puss ! Bilder kan jag lägga in sen!

natti

GOD NATT SÖTISAR.

Mysa

Hejsan nu ska jag mysa vidare hörs sen! <3

hehe jag och fanny är....

Japp som ni kanske ser så är jag och Fanny ganska insatta att vara just det! Jag är ju trors allt sveriges största fjortis som alla vet!Eller kanske nu... Bara för att jag inte har något att göra och är så otroligt snäll som bloggar nu,om just vårab pratstund.Ähh visst finns det mer om just den pratstunden men den får ni inte se ;) det är för härligt,

vad gör jag?-heemligt!

Ni undrar säkert vad jag gör när jag sitter vid datan jag vet att ni vill veta!
Hm så här såg jag ut när jag sätt och åt framför camen med fanny.
GRR JAG ÄTER MUNK


Bästis.

Fanny är absolut min bästa vän.Och vi har varit som systrar i alla år.( 8år). Och folk tror att vi bara är bästa vänner. Men tjejer ( killar) så är det inte. Vi kan seriöst berätta om allt för varandra. Vi skvallrar inte vidare osv. Visst vi har aldrig varit osams.Villket är konstigt.Men jag älskar henne som min bästa vän för vad som än händer. Kommer aldrig släppa henne,kommer alltid stå på hennes sida.Vadå systrar? Jo så här är det! Vi har alltid varit som systrar. Jag har bott hemma hos henne. Ett litet tag i kanske runt 2veckor.( okej det kanske inte låter så mycket men det har hänt ofta) Känner hennes familj väldigt bra.Och jag har hatat hennes lillebror som jag ha jagat osv. Vi har gått i genom massvis med saker tillsammans. I bland när vi är med varandra så pratar vi inte ens bara för att vi trivs med varandra så bra och behöver inte prata. Vilket många skulle tycka vara pinsamt. Hehe men det jag vill säga är vad än folk säger till oss eller mig eller fanny kommer jag inte bry mig för jag vet vem hon är. Om ni säger saker som inte är sant så dödar jag er.Jag känner henen bättre en någon annan av er. Fanny dubén kommer alltid att minnas dig bääästis.

( min gamla bloggadress råkar stå med)

Elvira Firar

Hejsan sötnosar har kommit hem till pappa. Först så åkte jag till min pappas cykelaffär fick 300kr till att köpa mat. Han vet att Elvira = hungrig. Sen handlade jag på coop och vart lite förvirrad men efter en liten stund så hittade jag allt som jag ville ha.Även fast jag varit där flera gånger men aldrig själv. Och så klart hade dom möblerat om också. Men nu är jag hemma och välbehållen. Visst kanske det var lite onyttiga saker men hallå jag firar att jag inte behöver se skolan på nästan 2veckor. Men nu ska jag göra lite pizza och gosa med min katt kanske kolla på hanna montana som börjar snart tööönt puss!

2 pizzor en för i dag en för i morgon!


3 munkar choklad jordgubb och orginal ;) smaskens!


Jolt coola ( Den vanliga var sluuut!) Och tuggumi!


Handla

Hejsan sweetis nu ska jag och min bror gå och handla lite mat. Så jävla hungriga. Så nu ska vi gå puss. Jag har suttit här och knarkat i mig en massor av halstabletter så jag har ont i min mage buhuu...För  att dom är så himmlans goda smakar caramell och är dessutom ''nyttiga'' inget sugeer. Det är något ni måste prova!




Hemma i gen

Nu har jag äntligen slutat skolan för idag. Bara en dag kvar i skolan så j*vla skönt.Sen så är jag ledig i 1vecka och 6dagar. Visst kanske det går fort men så himmlans skönt.Sen har jag bara runt en och en halv vecka kvar när jag kommer tillbaka.Sen blir det sommarlov!  Måndag den 25/5 så åker jag till EGP. Haha losers som ska stanna hemma. Jag kommer att  bli brun.

Men jag har mycket att göra.Innan det åhh.Ska gå ner och kolla om det finns någon mat till en hungrig Elvira nu. Puss...


Konstigt?

Hejsan visst är det konstigt lite inlägg jag har gjort under de två eller tre månaderna jag har haft bloggen. Only ca 200 :O jag måste bättra mig...Och på blogg lavin står det runt 50 i månaden.Det stämmer inte just nu...

Fortsätt att lääsa!

Hejsan förlåt för dårlig uppdatering i dag men jag har inte haft tid. Har varit i skolan i dag och när jag kom hem så sov jag. Kul va? Sen så vaknade jag av att min bror kom hem och då var det bara att sätta sig och plugga järnet.Nästa vecka vid den hära tiden är jag ju i Afrika ( egypten). Då vill man ju inte hålla på med läxor.Men ikväll ska jag bara mysa ska kanske sova en liten till stund nu .Mamma ska hyra film.Och så ska vi äta gott.Hoppas hon köper glass eller godis också! Men nu ska jag nog sova  en liten stund puss. ♥

Sommrig bild på mig och Frida förra året i 6:an. haha det ser ut som om jag inte har någon nacke.




i know you love me

Yes nu ska jag försöka sova ska upp tidigt i morgon,ursch han bara sova 5 timmar i natt så nu behöver jag skönhetsömn!


tack

Hejsan visst ser ni skillnad? Det är victoria som har fixat allt. Tack,tack. Men nu så ska jag försöka sova i min nybäddade säng som väntar på mig. Hoppas jag inte fryser i jäl inatt. Jag har tagit bort mitt duntäcke. Som jag har somvit med både på sommaren och vintern. Men sen jag bytte rum har jag störts av  värme.Att jag har fått värme utslag. Så jag blev tvungen till att prova rullgardin, Men det hjälpte inte så nu ska jag prova att byta täcke. Åhh godnatt sötisar... <33

Gammal bild. Från när jag hade wb bloggen sweetandpink. Men jag saknar den också. Den var riktigt bra... Men jag bytte namn flera gånger om men inget har kännts som det. Visst låter det konstigt?,Nu vill jag bara byta namn på bloggen...Lovee

Jag har ....

Tatuerat mig! ,''bilder'' kommer i nästa inlägg.JAG DREEEEEEEEEEEEV

''PA''

Hejsan, ni som ''känner'' mig har nog märkt att min pa är borta. Och jag andväner min gamla inte okunnig utan den andra!

jag har hunnit med mycket.

Hejsan sötnosar. Vaknade av att mamma kom in imitt rum vid åtta! Och frågade om jag skulle med till hennes cykel tävling. Så jag var så snäll att jag följde med. ( Hon skulle cykla 9 mil) Men efter en timme ungefära när starten hade varit så åkte jag hem.Ska åka till baka dit vid två tiden. ( Jag är fotografen i familjen ) Så jag måste ta kort på alla ''speciella'' tillfellen.  Men så har jag ingen systemkamra det är dårlgt.Min stora syster fick en här om dagen. Jaja jag har ju iallfall en egen digetalkamra. Som jag fotar med. Mycket bra är den.Men nästa gång blir det en systemkamra. :)

En bild från i vintras. Jag och min familj skulle åka skidor.I stöten. LÅNGT
bort måste jag säga. Och en sak ni kanske inte visste är att jag är mycket
bra på att åka skidor.Men det ser så kallt ut. Vill inte att det blir vinter.



mitt liv om 10 år- vällj bara 4 saker.

Jag har alltid gillat stor stan , shopping och mode. Så varför inte bara sattsa? Och att glida runt i en rosa hummer är väll allas tjejers dröm? Jag vill ju utbilda mig till inredare fotograf och make up artist. Och att vara lycklig är väll det viktigaste av allt eller hur?

Visst finns det mycket man vill ha eller hur men den dagen man får allt man vill ha är det lika kul då? När inget finns kvar?

♥ Bo i usa eller utomlands i en lyxvilla på stranden,enorm utsikt eller någon stans i New york på en takvåning
.
♥ Glida runt i en rosa Hummer,( Limmosin)

♥ Ha ett sjukt bra jobb innom mode industri.

♥ Vara lycklig.

Något sånt hära skulle jag villja ha!


Min rosa hummer jag ska åka i var dag!
den ska jag haaa!
(limmo)






 

 

 

NORGE !<3

Japp som sagt vem hade inte rätt?. Jag älskade låten för första gången jag hörde den.Och den utklassade alla andra låtar. Och har fått mest poäng genom tiderna.Nästa år blir det Oslo hear we come! Om ni tror att Norge inte kommer att kunna slå årets sen,så tror ni fel. Norge är en utav världens rikaste länder. Så nästa år far vi till Norge! Och jag kommer att vara där...Okej jag är inte fan precis till Eurovision precis men jag är dock granne med Norge.

ILOVE THIS SONG ♥


1,2,3!- Eurovisons song contest!

Japp jag har favoriter i år!  Och här kommer dom! Jag bara älskar första låten och andra.Den tredje som jag ville ha fanns inte men men...( så jag ersatte den med en annan)

På första plats kommer...


På andra plats kommer...


På tredje plats kommer...

Mys + dagens inköp

Hejsan nu ska jag sätta mig och mysa framför tv. Ofc mysklädd också!. Nu ska jag dra lägger in dagens saker jag har fått av min mamma också.Tack!...( Bilder tagna med dårlig webbcam)

Rosa jeans only 99kr. Från affären : Colorez ( ligger inne i gammla stan)



Heidie clum tröjan ( stavnig) 200kr-Colovres ( ligger i gammla stan)


Bara för att spexa till outfiten vart det  2008 glasögonen ( kayn west stavning?) inte ens 100kr!
Colorez- ( som ligger i gammla stan) Jag vet att jag sa att jag ville ha sånna
förut men nu så fick jag dom bara för att ha dom, till min new yourk stail!


 Och nu min mys kläder för i dag hehe...

Jag är jätte snäll den hära helgen!

Nu har jag lite tid över till att svara på dagens frågor jag fått,eh tack? Ni får gärna ställa frågor jag svarar på det mesta. Love you all...

KommentarTid 
Läsaren om Elvira Hissar och dissar.:
THJO kan du berätta lite om din familj kannske om du har några syskon och om du har några djur eller så? // Läsaren.... din blogg gillar jag!
IP: 92.32.44.104
16 Maj, 11:46



 

Svar:
 Vad kul att du gillar den. Jo da jag har syskon 3 styckna faktiskt.Som heter Sebastian,Robbin och Denize. Jag har faktiskt mycket djur. 4 katter,2 hundar och 1 häst. Jag vet inte om jag har så mycket att berätta om den i sånna fall kan jag göra det någon annan gång. Jo en sak jag är minst av alla.



 

KommentarTid 
Anonym om Provsmak-nya design:
OMG den äe skit fin... Vem har gjort den till dig? snälla säg!
IP: 92.32.44.104
16 Maj, 12:47


Svar:
Tack så mycket fast det är inte jag som har gjort den det är en tjej som heter Victoria. Hon är jätte duktig. Hon har gjort designer till ''kända'' bloggar så jag tog insiativet ( stavnig?) att köpa en design av henne absolut värt det. För att komma till hennes blogg kan du trycka hära! ,

Flumm bild på mig... ( Togs inte inte i dag!)

Hemma förlåt alla!

Hejsan jag sa ju tidigare i dag att jag inte skulle göra något speciellt. Men jag var i stan med min mamma och Roger. Jag lämmade tillbaka chinosarna. Som jag köpte här om dagen. Vart ju inte nöjd. Sen så fick jag lite nya kläder. Jag sattsade på new york stail. En tröja jeans och solglasögon. Lite nytt iaf. Lägger in bilder sen. Vi åt på resturang också på en buffeé sak. Träffade lite folk som jag kände också. Trevligt. Kul att dom såg mig för jag såg ingen av dom.Hehe. Så är det när man har blond snyggt hår! Alla känner ju i gen en!. Men nu så ska jag ha en hemma kväll kolla på robbinson och förmodligen kika lite på melodifestivalen. Så är det när man är sjuk.Men nu lägtar jag otroligt mycket till Afrika hear i come,25/5-09.Så slipper man kalla sverige.

Dagens Dresscode!
Måste ju säga att det vart lite för mycket gina, & Hm!
Måste sluta shoppa loss på just dom butikerna.
Alla köper ju sina kläder där...


Vitt linne- Gina
Långarmad-H&M
Skärp- Gina
Kiol- Gina
Stumpbyxor- H&M
Sen vart det min svarta skinn jacka på också- Vero moda
Och så klart en matchande väska till- Koola Anna.

Provsmak-nya design

Jag vet att ni vill se den! Fick nyss själv se den och jag tycker den är jätte bra. Tack så mycket Victoria. Fast det var bara headern sen så kommer ju hela designen om ni förstår. I dag faktiskt!!  Så jag ville bara ge er ett prov smak!


Morgon sötisar

Hejsan vaknade precis upp från min skönhets söm. Har ni sovit gott? För det har jag iaf.Mår lite bättre i dag. Kanske inte är så konstigt eftersom jag har sovit lite mer en vanligt. Men i dag har jag inga planer alls. Eftersom jag fortfarande är sjuk som sagt. Pappsen kommer hit i dag så det ska bli kul att träffa honnom. Annars kommer jag nog bara sitta och försöka att plugga lite ( No saken) så den blir klar. Ganska tråkigt för en helg men som jag sa jag är ju faktiskt sjuk. Och jag hatar att vara det. Men det är inget jag kan rå för på våren. Hej då !♥


Den som aldrig visades.

Här är en låt som jag har försökt att sjunga med flera gånger as kul faktiskt. Haha det var Fanny & Moa som visade den för mig för länge sen.    TEXT + VIDEO- längst ner.

Här finns laddade pistoler, se upp för habbade personer som bangar sina kanoner.
välkommen till vår betong
dem har zikini o tabanja becknar heroin o ganja bland hus som liknar varandra,
välkommen till vår betong
det e här där vi bor, fast vi spenderar tid på kåken ibland,
och vi försöker hålla ihop
fast vissa grabbar alltid bråkar med varann,.
så sluta jiddra bror eyo vi måste chilla bror.
för många som har spillt sitt blod sen sanna mina ord.
för här omkring så samlas grabbar som en krigande
stam,
jiddra med den och du får problem med minst 10 man,
grabbar och bröder och farbröder och kusiner till han när det är beef så kommer tabbarna och knivarna fram,
i vår betong där vissa pumpar heroin i sin arm där ungarna kastar stenar på aina och sätter bilar i brand
du blir robbad på din lur bre o dem stampar på ditt huvve o stationen blir beskjuten,
välkommen till vår betong.
chochon jagar draken, tjackisen e vaken ja dom sprängde bankomaten.
välkommen till vår betong.
för det e här där vi bor , mitt i sveriges betong miljon program ,o vi försöker hålla ihop, en för alla jao o alla för varann, så betong folket res er, å slå tillbaks mot all misär så sverige kan se exakt hur många betong youths vi är.
låt inte problemen slå ner dig,så länge du lever låt kärleken leda din väg.
men om dem inte kan bete sig eller ge sig , ta vapen med dig och använd våld om de krävs.
för mamma är beroende och säljer sin kropp,
storebror e med grabbarna och planerar brott, lillebror tog överdos ja o inget känns soft, gatans gång i vår betong har gjort så vänner gått bort.
om du vänder andra kinden du blir huggen utav kniven raka vägen till intensiven
välkommen till vår betong
Grabbar har tabbar som smäller och dom backar sina vänner bangar aldrig när det gäller
välkommen till vår betong
för det är här där vi bor samma slags område från stad till stad å alla här försöker göra floose samma hustlande från dag till dag
så hustla på kamrat å dubbla floosen du får tillbax fyll ditt kylskåp med mat innan aina kommer på dig snart.
för dem spanar och avlyssnar varenda steg väntar tålmodigt på att du ska göra nåt fel jag ser dem klara för ett tillslag i din lägenhet.
dem klippte min kran så ja weedet det finns inte mer. aina misshandlar invandrare när ingen ser.
därför polis stationer och soc-kontor dem brinner ner. folk är hungriga och arga flummiga på braja fett tunga på att rhyma
välkommen till vår betong
arbetslöshet är utbrett ungdomen är vilseledd men hälsa på va inte rädd
välkommen till vår betong
för det är här där vi bor o har sett det mesta sen vi var barn håller mig till min förort gillar inte alls att hänga i stan
så sjung en sång för din betong
så sjung en sång för din betong
så sjung en sång för din betong
yeaaaa


G O D N A T T

N u  s ä g e r  j a g  g o d n a t t !

 


Elvira Hissar och dissar.


Hissar:

Nya vänner: Yes ni ''hörde'' rätt jag säger inte att det är fel att vara med sina gamla bekanta utan att man ska ut i världen och träffa nytt folk. Att våga känna nytt folk. Det är alltid bra för en själv att upptecka nya personer man kan dela saker med. Minnen,skratt tårar känslor osv.


Träningsvärk!: Visst tar det på krafterna och att man klagar. Men det visar att man har kämpat.Att kroppen säger sitt. Att man har gjort rätt.Och inte bara sitter hemma och tror att man får motion genom att gå fram och tillbaka till skolan.Sorry men sånna är riktigt lata. Och sånna hör inte ihop med mig.

Kändisar: Det ska alltid finnas en kändis som man verkligen gillar för att man har någon att se upp till. Det kan vara alla slags kändisar allt från skådespelare till bloggare. Det blir extra bra om man finner lite kändis förälske också. Det visar att man verkligen gillar henne/ honnom.

Dissar:

Solbränd alltså att vara röd!: Nej det är inte fint och man ser ju ut som en gris.( Nu lät jag verkligen yttlig) Men så tycker jag. Tjejer sola inte för mycket sularium ni kan bli grisar.

Inge syskon kärlek alls: Mellan syster och bror eller syster/ syster, bror/ bror. Ska det alltid finns syskon kärlek på något sätt tex gå fram nypa sin bror i kinden och säga gull gull,stora pojken. Den körde jag och fanny på Oliver.Det kan också kallas för syskon kärlek.

Leopard:   Nej det ska inte finnas med på världs kartan. Leopard = 2008. Sant faktiskt.

Vad tycker du om min lista? Kommentera gärna inlägget...


Ett slags IQ test...

( ) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
() ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
( ) ...slagit dig på fingret med en hammare?
( ) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
( ) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
( ) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
( ) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 4
6 x 4=24.
Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

Japp jag är dock nöjd med vad jag fick hehe ja jag är inte helt borta iaf...


Nä en sur elli

Nu blir jag riktigt sur på folk som frågar varför jag inte går till skolan och drar in till stan ist. Visst jag vet att ni bryr er om mig men jag vet vad som ska göras och inte göras.Så jag ska göra det enkelt för er. När vi skulle jobba om våran del om stan så gick jag upp tidigt för att hjälpa markus med att skriva en text. Och jag gjorde det jag satt hemma på morgonen och skrev en text.Och i dag så har jag jobbat med No hemma. Jag kanske har missat en liten del men det spelar ingen roll jag har gjort det som är viktigast. (Dom svåra delarna). Både i morgon och på söndag ska jag sitta hemma och jobba klart med No häftet och både dom dagarna vi har lov nästa vecka och hela helgen ska jag sitta hemma och plugga.Och jag kommer inte ha missat något då jag simmar lungt. Varför kan inte vissa förstå att jag kan också vara sjuk. Ni tror jag skolkar men då har ni j*vligt fel. Jag sitter här med tårar i ögonen för att det kliar och med en j*vla näsa som rinner och har svårt att andas. Tror ni själva att jag tänker gå till skolan då?Visst jag brukar inte vara sjuk och har bara varit borta hela 8 dagar hela 7an ni borde förstå att det är väldigt lite i gemförelse med vissa andra. Jag vet inte om ni tänker er för innan ni klagar men vissa gör det inte iallfall. Och om ni säger att jag gör en stor sak av det kan jag säga att jag inte sitter på msn och förklarar mig för alla. Villka är ni egentligen jag vet nästan inte längre.Vänner ska stötta inte klaga och trycka ner en.Fy på er alla...Men jag älskar er i allafalll.

Elli svarar.

Kul att ni börjar fråga saker i gen bara för att det går att kommentera nu i gen.Ni borde verkligen älskar mig nu.Eftersom jag inte gör så mycket kan jag svara på en vanlig fråga.

Fråga:

Postat av: Jenny

Gud vad fint hår du har på bilden är det löshår? Vart har du köpt det ? :)

2009-05-15 @ 17:41:41


Svar: Hejsan,( Jenny) jag har löshår på mig på bilden som jag har fått av min mamma som är frisör. Hon har beställt det via sitt jobb så därför vet jag inte.Men man kan köpa löshår på så måga olika ställen. Via nätet och vid affärer som säljer löshår.Om du inte hittar någon sånn affär kan du ju alltid kolla i en frisör salong som gör dredslocks och rastaflätor ( stavning) , där kan dom ha det också. En affär via nätet hittar du här!


Fråga en fråga du med:)

 

Sms, saken...

Hejsan gullungar har inte mycket för mig just nu så jag ska göra något som är lite spännande.

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg.
Stanna när du har räknat till tio och skriv första meningen i smset.
Gör likadant på varje fråga. var ärlig !

1: Vad skulle du säga till din kompis om hennes husdjur precis dött?
: Nice :D

2: Vad säger du alltid till din bästa kompis?
: Sexit

3: Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

: Haha underbart kommer inte gå,moa vill inte på fjortisfest.

4: Vilket sms blev du mest berörd av?
 :  HALLÅ ! :) / MOA

5: Vad är det första du säger på morgonen när du vaknar?
 : Sara och ska träffas fler snart :) du?

6: Vad skulle du skrika om du vann trettio miljoner kronor?

: Någon buss skit sak.


7: Vilka ord skulle du säga till gud (om han fanns)?

: Har ni fest eller?


8: Vad vill du höra mest av allt?
:  Vi har redan pratat så nu e det din tur.


9: Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Ska vi göra ngt på fredag?


10: Din mest romantiska replik är..?

: Nepp :/


11: Vad skulle du säga om du blev bestulen?

: Vad gör alla?:)

12: Vad skulle du säga om du fick allt du önskade dig i födelsedags present ?
:  Ja me


Vad tror ni?

Hejsan i dag är jag hemma i gen.Det har bara blivit värre om man säger så.Ni tror säkert att jag slappar eller hur? Men  sanningen är att jag jobbar. Jo jag jobbar med ett skolarbete.Duktig Elvira. Eftersom jag ska åka till EGP nästa måndag. Så måste jag bli klar med jobbet den hära helgen. Jag har lyxat till det med en thailatte i stället för en latte idag. Kaffe är ju inte nyttigt. Men nu måste jag jobba vidare sötnosar, Puss!


Visst?

Vet ni vad? Nu kan ni kommentera i gen bara för jag har tagit en annan design bara så läge design ni vet. A PUSS

Hemma från stan

Javisst är jag det med min jävla allergi shit asså.Har haft så j*vla ont i dag eftersom jag har tränings verk. Men nu när jag kom hemär jag  inte riktigt nöjd med byxorna som jag köpte,så i morgon ska jag åka in och ta tillbaka pengarna. Men min söta mamma ska kolla om dom jag provade i går finns kvar.Åhh då har jag ju inget att ha på mig i morgon. Fan.

Expresso house snacka om att jag ångrar mig men det var gott.


Jag köpte ju faktiskt ett nytt snyggt midje skärp.

Expresso huse make love to me somtimes, fy på dig Elvira du ska inte
äta sånt !!!


Att jobba hemifrån

Hejsan sweetis.Idag så stannade jag hemma för det kliade i ögonen och hade träningsvärk. Så jag vaknade för en timme sen när Markus sms mig så var han jätte ledsen för jag inte kom för att vi skulle jobba om Kungsträdgården. Men så snäll som jag är så jobbade jag hemifrån. Haha jag skrev en liten text men bättre än ingenting alls. Så vid ett så ska jag vara i Bromma ska möta Fanny iallafall.Så ska vi dra in till stan för jag behöver några små saker. Ska börja fixa mig snat osv.Men nu ska jag sova lite puss puss.♥Jag är fortfarande sur för att det inte går och kommentera men jag har försökt få tag på V.

En bild på Fannys och min mat när vi var jätte hungriga på kvällen.Så vi satte
oss med kebab vid en busshålls plats fråga inte varför.


ELLI SÄGER GOD NATT

Japp ska sova min skönhetsömn nu ska upp vid sjutiden i morgonbitty. Sen efter skolan ska jag och Fanny dra in till stan har ju 700kr. Så ha de så kul nollor. Nä jag skoja bara eller?. Kommer nog att blogga när jag kommer hem från stan. JUST DET JAG OCH FANNY HAR BÖRJAT PÅ VÅRAN NYA DIET. LOVE FROM ELVIRA....

Fanny din jävel som smygfottar mig när jag ser som sexigast ut.

Sånt hära är kul!

Ni säger eller skriver att en fjortis är en blondin med löshår,rosa läppar och ballerina skor. Oh jag är visst mega fjortis nu. Ska ni sprida rycktet?( Elli har blivit sveriges FJORTIS kanske?)Och många fler?. Eller bara ingnorera det. Nja jag själv tycker inte att jag är fjortis. Men visst ni kan tycka det men jag är det inte. Så sött att folk tror dom vet vad en fjortis är.  Men i så fel har dom visst missförstått det hela...( Om vad en fjortis är alltså)

Tyärr har jag missat ballerina skorna ATTANS OCKSÅ, jag var ju så nära!!!!!!!!!!!!!!!
Nja jag tycker jag ser lite mera fjortis ut på bild nummer två eller?

Läs...( om blondiner)

Jag förstår att det kanske är jätte kul för er brunetter att påpeka oss blondiner. Vi kanske inte har valt att bli blondiner men endå så har folk ''lärt'' sig att blondiner är dummare en brunetter. Men faktum är att vi inte är det. Och vissa säger att blondiner är falska. Va fan menar man med det? Vi är inte dummare och falskare för en hårfärg. Ni måste sluta säga ''dumma'' saker om oss och skämta om oss. Det tar inte bara på ytan utan inret också. Tänk att få en kommentar varje dag om att man är lika dum som sin hårfärg. Visst ni säger att ni skojar hur tror ni att det känns? . Visst vissa av oss bryr oss inte men jag gör det. Ni ska inte komma och säga att ni är bätte och smartare en vad jag är. Jag går i svåraste matte gruppen,svåraste svenska gruppen,& so no. Sen så går jag också i näst bästa gruppen i engelska. Visst säger ni men det spelar ingen roll. Vad fan för roll?. Om ni kommer och säger jag är smartare en du så bryr jag mig inte men om ni kommer och säger jag är smartare en den där dumma blondinen.Då är det så klart en annan sak. Men att uttrycka orden blondin som en dum sak är extermt jobbigt i bland. Jag vill inte bry mig i bland men vad är det ni vill att jag ska säga? Att ni har rätt att jag kanske är en dum blondin men inte dummare en vad du är? Ibland alltså blir jag riktigt trött på folk som kommenterar sånt dag efter dag.( Jag pekar inte ut någon eller några).Men det ni kanske inte visste med oss bondiner är att vi får mer uppmerksamhet, vi blir mer ihågkomda, Killarna skriker snygging på stan osv sånna kmt inte ni brunetter får. Kanske är det som får oss att orka...

Ni brunnet tänk lite innan ni säger något om våran hårfärg.För det spelar ingen roll vad man har för hårfärg i det hela stora. Jag ville bara säga hur det kan vara och hur det känns i bland men bara för att folk kommenterar och osv så älskar jag ändå min färg och för dig eller någon annan tänker jag inte byta heller. Jag säger inte att ni ska sluta att kmt eller fortsätta bara fatta att så kan det vara.

Och ni som aldrig varit med om att en snygg kille på stan har skrikit snygging till dig ,Ja synd för dig! Haha för det har jag varit med om flera gåneger puss på er sötnosar...

Grattis Robert Pattinson

Du får världens bästa  present av mig,mig sjäv ps. ilove youuu. Nä hä en kändisförälskelse...

Fannzis - Snelhund

Japp nu är jag hemma hos Fanny i stället. Hehe snart ska vi åka i väg till troxhammar. Träna och där sitter ni små tjockisar puss!
En sjukt gammal bild på mig jag var budda,när jag var med fannys familj och
kompisar på båtsemester. ( bild tagen sommaren 08)

Mums

Hejsan nu är jag äntligen hemma. Har varit och provat chinos,som jag ska få av mammsen i dag. Gör även lite mat som jag har köpt.Pita bröd och ice tea. Lovely. Men nu ska jag packa väskan och dra till troxhammar. Ses snart puss! <3

Som sagt ni vet ju att jag inte kan blogga så mycket på onsdagar :)

Min grasiösa lunch och mellamål !



Ni undrar säkert!

Hejsan nu undrar ni säkert vad jag har gjort? Jo jag har badat och rakat benen ''mjau''. Ätit middag och drukit smootie som jag alltid gör. Men en sak hände jag råkade ta brun utan sol krämen i stället för ansiktskrämen så nu är jag så har jag en snygg solbränna,i annsiktet. Fast lite fläckigt men jag ska ta nytt i morgon med lite puder över så ser det nog bra ut. Haha och ni får inte se ! Om inte jag orkar säga god natt så säger jag det nu G o d n a t t.

SÅ GALEN ÄR JAG VID 5 TIDEN I DAG,-hehe ni skulle ha sett!

Ängel...

Vi alla är änglar men vissa utav oss visar det mer en andra som jag puss...I know you have dream about me, that is a resend to you love me...( stavning)

Fika!

Hejsan nu har jag gjort lite fika som jag håller på att smakska i mig. Vi hade hemma äppelmuffins så jag värmde den i mikron i 10 sek sen så tog jag lite vailj galss på sidan. Och toppade med frysta blåbär.


Promenad

Hejsan sötnosar och solstrålar. Har äntligen kommit hem. Och varit ute med hunden. Sitter själklart vid datan nu då. Väntar på att jag ska få orken till att göra läxor.Fick mig en promenad när jag kom hem också. Tog lite bilder osv.Så dom kommer jag att lägga in. Ska ringa V snart och fråga när hon ska lägga i designen ha det så bra puss!

Min söta lilla hund!

Min hund & jag.

Morgon

Hejsan sötnosar nu ska jag i väg till skolan funderar på att släga upp dagens dresscode som jag inte gjort på länge.Men nu måste jag rusa puss!



Visst har jag smexigt hår? Puss

GODNATT

G O D N A T T n u s k a j a g s o v a m i n s k ö n h e t s s ö m n, a n n a r s k o m m e r j a g a t t s e u t s å h ä r a!


redo för...MYS?

Hejsan alla små data nördar.Nu har jag satt på mig mys kläderna så snart är det dags att göra te och sätta sig framför tv. A lá Elli kväll nee jag skoja bara :O, Puss puss ....
Så ser jag ut nu gammal gammal tröja köpt sommars 07,bby.


Min mamma asså...

Hahaha jag tycker nog att min mamma är ganska rolig. Men hur som helst så är min mamma med i det hära postkårds miljonärerna ja ni vet nog. Så i går så ringde dom upp mamma och hon trodde ju att hon hade vunnit en stoor fet pengar slant. Så här löd det.* Hejsan jag ringer från postkårdsmiljonärerna och du har vunnit 150 kr!* ) Mamma ääh okej? Jag har inte märkt någon skillna,men du säger mamma nu har jag väll no chans till att vinna dom dära miljonerna?Tjejen i telefonen säger HAHAHA! *och efter någon minut så lägger hon på* Okej inte så kul men det roligaste var att mamma var i schook till stånd och trodde att hon skulle säga etthundrafemtiomiljoner kronor...

Så är det fuckers!


Jasså så ni vill veta också?
I mitt liv ska det hända mycket både bra och mindre bra.Ingens liv är att flyga fram på vattnet med dyra drinkar och sex. Man måste också ha en mening med livet. Att göra något inte bara flyg fram som att hoppa över trubblet. Visst låter det svårt?
Men i mina öron låter det lätt. Själv så sitter jag här och älskar mig sjäv och vet att jag kanske inte har rätt i allafall. Men ingen kan ha fel heller. Alla *svar* är bra svar. ILOVE MY SELF.
Men som sagt så här ska det vara att alla tonåringar ska ha rätt att bestämma minst 70% av sig själva och då menar jag minst. Sen är det upp till din familj hur mycket dom bestämmer osv...
Sen det här med lyx, pengar och sex. Är det verkligen det som ger en 100% glädje?.
Nej jag tycker att man ska göra något,och då menar jag att tillexempel att jobba. Att bara ha något som man måste kämpa för. Visst låter det korkat att jag säger det men så tycker jag!. Hehe era iq barn. Jag har iallfall något att se fram i mot och ni kanske inget. Nja ni tänker att ni ska kanske bli horor? Eller något annat. ( Att vara hora är ett jobb miss förstå mig inte) Men jag ska ha mycket pengar shoppa leva livet & vara lycklig när jag blir ''vuxen'' Thats my deal!

snorungar

Haha nu har jag dom jävlarna okej jag råkade bara se bilden på internett på killarna som skrek fjorisar till mig och fanny.
Ät nu er bit av kakan killar. För vi har ätit våran. Bild lånad av Klubberiet.  Hah erkänn dom är små riktigt små söta fjortis ungar! Nja jag vet icke om det där med att dom är söta är riktigt sant?


Allt dessa saker påverkar

Hejsan,Varje gång jag ser något så hemskt så fäller jag tårar inte bara en utan flera. Jag får rysningar i kroppen och börjar panikslaget att gråta.Jag hatar att veta att för någon betydde personen allt. Att ens tänka på hur man ska fortsätta sitt liv utan personen. Oftast är det tonåringar som blir drabbade men varför? Men om ingenting är meningen vad skulle hända då? Allt som händer är meningen. Men det är svårt att förstå. Jag har aldrig mist en vänn eller en kompis på det sättet. Och även om jag inte skulle *gilla* personen så hade jag vetat att jag har och älskat den som kanske min vän eller bästa vän. Att fälla tårar får någon man inte känner kanske låter fel.Men att veta att flera därute sörjer. Får mig att må dårligt på ett sett så jag börjar gråta. Jag tänker på att tillexempel hur det skulle vara att mista en av mina vänner jag haft geonom livet. Även dom som inte betyder särskillt mycket i dag. Att vakna upp en dag och veta att hon elr han inte finns kvar att gud har tagit tillbaka sin finsate ängel. Det kommer att hända alla en dag men, inte när man är så pass ung, då man just har börjat sitt liv. Varför är det då meningen med att ge och sen ta tillbaka?...
Kanske är det som att låna en ängel bara för en liten stund?. RIP,rest in peac...
( Jag känner inte någon av dom men det är sorligt)

Så sorligt att det händer visst är det . *lev ditt liv idag i morgon kan det vara försent*



 


Lyxfällan

Hejsan. Min bror och min Pappa tycker att jag borde vara med i lyxfällan. Dom vet att så fort jag har fått pengar eller har tillgång till pengar så säger det *swoof*. Jag försöker att stå emot att köpa saker men det är svårt. Jag är lite beroende av pengar. Men för det betyder det inte att jag är bortskämd om ni förstår vad jag menar. Alla mina kompisar gör ju också av med sina pengar ¨på en gång det är lixom inte så konstigt. Men vad min bror säger är att jag är extremt berodnde. Nu har dom det som ett skämt också. Och det är inte så kul.!

Pappa: Sträcker fram en tio kronor ( han gillar inte kronor bara sedlar)
Jag: nä jag har ingen andvänding för 10 kr.
 *** Några sekunder går***
Jag: Eller joo jag kan ju köpa en cheesburgare för dom!
 Pappa och sebbe: Försent och garvar.
Jag: suckar och är besviken på mig själv.

30 min senare.
 Jag hamnar i samma sitvasion i gen. FAILD, ( stavning)


dagens inköp

Hejsan har kommit hem nu. Alltid trevligt med fika och shopping. Min söta pappa är ju alltid så snäll. Det vart en stor latte på bästa stället. Min bror köpte en ny mus matta också som är jätte bra faktiskt! Bilderna är tagna med dårlig webbcam...
så dom visar inte riktigt '' rätt ''


Ny huva tröja pech färgad från: new york 180kr



FUL JAG ÄR. ( Utan sminkm & med mys kläderna på)
Nya solglasögon,hehe dom ser inte ut som på bilden
mycket finare i verklighetern: Glitter 80kr. (
dom är
ljus bega med lite mörkare ränder på)



Gladiator skor. Visst är dom int så snygga men
jag var tvungen att ha några sandaler med mig
när jag åker till Egypten. Kommer inte i håg vad
affären heter. 230kr. Skulle ha köpt ett par på
monki men jag årkade inte vänta på att köpa
ett par tråkiga sandaler...




ny plan

Ska fixa mig nu. Och sen ska jag min bror och pappa åka till ett shopping center far far away, Men det tar inte så lång tid det ligger nästan vid Valentuna. Har bott där en gång i tiden. Kan berätta sen.Så vi ska fika och så. Puss puss!

Opps

Nej nu häder det i gen eller vad man ska ''säga''. Att man blir trött på sin blogg för utseendet. Och får mindre lust att blogga. Och när ingenting händer så blir det ju tråkigt för er & för en själv. I går var jag iaf hos min mormor och fick pengar. Sen så fick jag lite pengar av pappsen. På onsdag får jag pengar av mammsen också så då blir det shopping. Love it. Men i dag ska jag tydligen hjälpa min pappa att köpa blommor till balkongen,(sommar fint sak det vara)...

Har ätit en fantastisk frulle müsli m vanilj-yourgourt.( stavning). Hur som helst känner jag mig pigg och ska hoppa in i duchen snart. Nu hehe måste jag prata med V och säga att hon får setta in designen. Jag pratade med henne förra veckan! Men så klar man börjar bli lite otålig!  Men jag hoppas jag får tag i henne den hära veckan Puss.

Gammal bild i från sommaren 08. Hade löshår på mig och jag älskar att ha
sånt hår, Sjäv tycker jag att det ser äkta ut.( som om det är mitt hår) Självaste håret är 100%
äkta. Jag måste ha nytt.


Lovely

Hejsan har varit i stan i dag. Som vanligt då. En sak jag verkligen älsklar är att vara i stan.Im just love it!.Är där varje dag nästan eller oftast. Jag har försökt fått mamma att flytta till stan men hon vill inte. Hon ska tydligen bo kvar på trååååkiga ekerö!. Seriöst tråkigaste stället. Sen så aaah får jag inte heller börja i skolan i stan :s, seriöst det är taskigt. Hon mummlar på om att jag kommer att flytta dit om 3 år och börja i gymnasiumet där om 2år. Det där med att jag kommer flytta dit när jag fyller sjutton, menas med att jag flyttar hemifrån.

Vi åkte till stan i dag och åt på Taccobar. Köpte tre hårband och tog en glass på donken. Kom hem runt halv sju till pappa. Åt ennu mera mat osv... Nu sitter jag hära hemma i allfall ,kollar på nytt löshår. Behöver nytt. Ska köpa det snart.  Eller om några veckor... Imorgon ska jag träffa min lilla mormor och då får ju jag pengar,ha det bra puss! Glömm inte att jag inte kan ha datan så mycket när jag är hos min pappa!
Gammal bild ;)


Sov sött

N u s k a j a g f ö r s ö k a s o v a p u s s


Nytt

Hejsan jag sa ju att jag skulle lägga in bilden på min nyaaaa heta bh som fanny valde, so sweet.


Jag borde faktiskt skärpa mig nu!

Hejsan, Jag är verkligen ledsen för att jag har haft en sjukt dårlig uppdatering denna vecka. Men i dag var jag istan köpte en ny bh. Och man blir sjukt sur på dom som säger att man är fjortis när dom är fjortisar. Som ett tillexempel i dag. Jag och Fanny gick för bi 3 killar i dag på stan som var runt femton år och fjoooortisar. Sen så skrek dom fjortisar efter oss :S man blir ju bara så trött på sånna. Sen så kom en skit snygg kille fram till oss och frågade om vi skulle med på fest så vi bytte nummer och pratade en stund med honnom. Men tyvärr kan inte jag eller Fanny FAN okså. Kostar 120kr på Allahuset i stocholms city. Sista bijetterna i morgon 20.00... Det kommer en till fest som jag och Fanny ska på senare i sommar. Men nu sitter jag här i soffan ska försöka sova snart.Ska upp klockan 6!!! Puss ....

Jasså...

Nu är det så att jag faktiskt ska träna idag 2 timmar.Först bodycombat och sen bodybalence. Visst börjar eller är min blogg ganska tråkig.Men själv så spricker jag av ilska av att jag inte har fått tag på V... men dock är det ju inte hennes fel att hennes interett inte funkar just nu. Men så fort hon är tillbaka så kommer designen.Har faktiskt sjäv inte sett den ännu.

Det värker i mina ben, det känns som om dom skriker och säger jag vill vila. Har ju iallfall känat lite pengar i dag. Och nu har jag bara det jobbigaste kvar. Träningen den börjar om cirka en timme. Så först blir det den jobbigaste biten sen så blir det en slags yoga med balans och styrka. Kommer inte att ha tid att blogga när jag kommer hem om jag inte känner att jag årkar. sorry. Så fortsätt att läsa min blogg sötnosar.Lovar den kommer att vara i topp trimm snart.

Sitter självklart och dricker apelsinjucie. Som jag själv har pressat. Men nu måste jag packa sea soon bby´s...



nej

Förlåt för dårlig uppdatering.Och som ni ser har det inte hänt något med min design. Men jag hoppas att jag får tag på Victoria. Hennes internett hållerju på att stula. Vilket inte jag kan göra något åt. Så länge får ni stå ut. Fortsätt att läsa. Hm jag är fort farande sur av att det inte har fixat sig med att det går att kmt. Men jag är endå glad för att ni läser!. Puss på er mina små älskligar!!

Kollar på desperate housewives nu. Ska självklart sova i soffan i natt. Love it. Så har klart badat. Har också varit med Frida i dag.Vi ses i morgon puss!  Börjar åtta jag hatar mitt liv,då! Aja går upp vid kvart i sju. Åker runt kvart i åtta i morgon bitti.Så jag hinner nog inte blogga. Ses sen sötnosar!


godnatt sötnos

Hejsan hoppas mitt inlägg om Partytrick kommer.Men vet ni vad i mogon är det skoldag. Jag hatar skolan den är så j*vla tråkig.Varför varför? Börjar iallafall vid halv tio.Gör saken lite bättre. Men jag gillar verkligen inte att gå upp på morgonen och gå till skolan. Det finns så mycket annat att göra.Fika,shoppa,göra allt möjligt till och med få sova ut. Mitt liv förstörs av skolan. Okej så hemskt är det kanske inte men det förstör ändå väldigt mycket. Snälla ge mig lov nuuuuu. För om man är mig så måste man gå upp klockan sju på morgonen istället för runt åtta.Men nu är jag sur så jag tänker inte röra en fena förns vid åtta tiden! Godnatt sötnosar! Nu går jag och lägger mig i soffan ska försöka sova!!!!
 BILD STÄMMER PÅ MORGONEN

Party trick-

Jag har själv inte provat det men det funkar tydligen!
Följ instruktionerna XD ( själv klart har jag ritat bilderna)

En sak...

Hejsan nu har jag varit snäll att iallfall fotat en bild på en sak jag köpte. VIsst är dom inte lite söta? Utan häftigt fula,fast snygga. Och jag vet att jag har jätte bleka ben.Men ska sola någon dag förhoppningsvis.Nja det andra kommer ni väll ni få se sen tror jag. Det blev inte så bra på bild om man säger så. Ni som kör samma saker som era kompisar.Ni är fega ni vågar inte sticka ut ibland. Ni kör samma ''vanliga'' stil som alla andra kör. Våga visa vem du är. Och du kan göra det på dina kläder. Så jag har en åskit om dom hära shortsen och du en annan men jag tycker dom är skit häftiga!.


Hiss & Diss




Hissningar...

Stay Fresch... Japp alla tjejer ska ju så klart vara fräscha.Absolut duscha engång perdag. Ni som duchar kanske mellan 2-3 gånger i veckan,no a big noo.Okej visst är det inte bra att slita ut sitt hår och bla bla .... Ja men man kan duscha iallafall!
 
Hälsosam.... Javisst, att vara nyttig och att träna. Det är så klart det bästa.Att röra på sig och att äta nyttigt. Iprommes if you do it du kommer att bli så smal.Visst jag kör det spåret också. No more DONKEN. Stackars mig va?.Och stackars världen.

Resa:  Det är så klart det som man vill.Resa och att bli brun.Shoppa galet hänger med där också. Att lära sig att man också måste kunna koppla av. Nu närmar sig sommarlovet fem veckor kvar baby.Visa dej och din kropp att ni rockar stranden.

Dissningar...

Orena lakan: Jag har haft det som en fobi i ungefära ett år nu. Att byta lakan är det viktigaste i mitt rum. Allt annat runt om kring är okej. Men att ha orena lakan nej ursch.Gör som jag och byt minst en gång i veckan. Ps: du slipper också säng kvalster och annat skit.

Svart hår: Till alla er svarthåringar det är inte sommrigt på något sätt.Blondin är absolut det finaste. Svarthåring no..
Där går gränsen. Visst passar kanske vissa i det men blondin kommer alltid vara finast.Och speciellt till sommaren.

Ingen rullgardin: Det är något som alla som älskar att sova verkligen behöver. Och gärna en svart också. Att leva utan verkar katastrof. Ni som inte har det kom i håg nästa inköp en rullgardin...

Feel fresch

Hejsan på er latmaskar!

Nu har jag tränat och badat. Feel so fresch måste jag säga!Era små latmaskar som sitter och tittar på tv eller sitter vid datan och är absolut skit tråkiga.Ska läsa ut min bok nu.(Det sovande ....) Aa den som jag visade för jätte längesen! Nästa inlägg lovar jag att visa vad jag köpte hehe. Jag är nog sveriges segaste på sånt.Just det nu har jag bloggat ett litet tag utan bilder men jag lovar det kommer också. Måste bara komma på vart i mitt hemsk stökiga rum den ligger.

Sånt hära är jag inte glad för. Att man inte kan kommentera på min blogg. Jag har en skit ful design.Och jag har inga ''intresanta'' inlägg just nu. Men om jag hae kunnat hade jag gärna.Men jag hoppas att Vic... kommer ihåg att lägga in min design i dag. Puss vi ses snart och förhoppnings vis med den nya designen!

Här är min sötnos. Faktiskt en bild från Julen 08 på henne. Så söt jag älskar dig min söööta lilla smula!. Haha hennes namn är Smulan.Hon ser ut som en valp men sanningen den är att hon är ''fullvuxen''. Sötnos!Visst blir man avis på sånna som har söta små hundar?

Videoblogg (försenat)

Just det jag har ju glömt att lägga in videoinlägget.*suck*...,


YES

Förlåt att designen ser ut som den gör!
MEN VET NI VAD! victoria är tillbaka ! Hon har inte haft internett. Så hon ska försöka fixa så att det går att kommentera i gen.Och imorgon så kommer bloggdesignen.Om man väntar på något ''gott'' så kan man vänta hur länge som helst. Ha det bra skriver sen puss puss...


Går det?

hejsan har fixat en ''så länge'' design. och jag undrar om det går att kommentera kolla och skriv om det funkar.

Vem?

Hejsan, har inget att göra så jag kollar på youtubes klipp. Och funderar vem som ska ha guldkort till grönan i år?.Sjäv ska jag ha det men vem mer? Zara fick tydligen inte det så tråkigt! Men Fanny ska ha det pratade hon om. Jag kommer inte åka bort så mycket i sommar.Så då är det klart värt pengarna att ha ett guldkort. ONLY 1300kr. Det är inte så mycket om man tänker på att man i vanliga fall kanske vill gå mellan 2-4 gånger. Så känar man mycket på det.Kanske lär känna nytt folk, som har det vem vet.Men om Fanny har det så kommer säkert Moa att ha det också. Puss puss...


Jag kommer att vara proffs.

Hejsan kom hem precis.Har varit i stan provat dyk saker. Som vi måste ha. Vi skulle köpa så mycket så vi skrev i hopp allt så kasnke vi slapp betala runt 15 tusen. Så ska vi få paket pris istället.Så jag har inte med mig sakerna hem idag. Dom kommer nästa vecka. Ofc så vart det lite rosa saker till mig. Jag lovar ni får se när allt kommer.Jag kommer se så proffsig ut.Nu så ska jag äta.Och gissa jag har fått tag på Victoria så jag ska prata med henne snart. LOVE...

Blogg design bara så länge.

Hejsan nu har jag lite brottom ska ju hinna fixa mig och allt.Förra designen gick det tydligen inte att kommentera på så jag löste problemet med en så läge design tills jag får tag på Victoria ha det bra puss!

Godmorgon.

Hejsan har ni sovit bra? Jag har det iallfall.Vaknade precis. Vid två tiden så ska jag åka i väg och köpa dyk saker.Till Egypten. Ska ju faktiskt vara ute på en jätte stor båt mitt ute i havet. Bada med delfiner osv.Självklart ska vi se om det finns rosa saker.( Jag visar sakerna när jag kommer hem).Så det är bara 23 dagar kvar och det går faktiskt väldigt fort. På måndag ska jag åka och göra ett pass och ta sprutor,so sorligt.Och just det vi ska till Hurghada.
Puss !

Just det jag skulle skriva lite om hotellet. Hotellet heter The Grand Hotell och har 2 poler.
Och barn pol,Trädgård,0 m till stand,Shopping ställe 0 m,Resturang 0 m, Bar ja.
Och vi har så att man får äta så mycket man vill. Kan lägga in flera bilder i nästa
inlägg om Egypten.Sen kommer jag ju förståss inte kunna blogga när jag är där.
Får se om jag hinner skaffa en gästbloggare.Här är lite bilder...

 

 

 

 

Gammla Bilder...

Hejsan har inget för mig så jag lägger in några gammla bilder jag hittade på pa.Varför kan jag inte sova och äta som en normal människa?.Jag äter helatiden om jag inte blir sinnes sjuk.Och sover inte fast jag är trött.Och i stort sätt är jag hungrig hela tiden iallafall.Just nu är jag jätte hungrig.Min mamma är där nere så jag hinner inte göra värsta ihopp plocket.Hoppas jag lyckas få i mig något. Det kurrar i magen.LOVE

En bild på mig övert melina sen sara 08 vinter.
Hahah onej vi var i skolan.



Bild på Fanny Towe och Jag ( BRUNETT)
Jag kommer alltid komma i håg den dagen.Fan en ut av dom bästa minnena.
Vi ligger på tunnelbans kanten tror jag,att vi gjorde.


Tagen på samma ''perong'' som bilden innan jag älskar dig Fanny.
Kolla vilket jävla trassel jag har i håret inteeeeeeeee fint!


Bakat bröd.

Hejsan förlåt att jag inte har bloggat i dag men jag har haft fullt upp. Jag tog ett bad på 2 timmar målade naglar fixade håret osv...

Har bakat börd i dag ( det lättaste) Perfekta sconesen ...
Skit goda tar ca 30min att göra och är så himmla goda.

Kom i håg om du bakar dom att man inte kan låta dom stå framme
för att dom blir jätte hårda! FRYS IN!

Recept-( Jag hade inga frön på mina)

Tillagningstid: ca 30 minuter ...
man kan ta 2 dl mjölk istället för 2 dl grädde.

Ingredienser
beräknat på cirka 30 bullar beroende på storlek
 
8 dl vetemjöl
5 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 tsk socker
100 g rumstempererat smör
2 dl mjölk
2 dl grädde, uteslut grädden genom att dubbla mjölken
hela linfrön
pumpafrön
 
Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.

Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker så att det blir jämt fördelat. Fördela smöret jämt i mjölet. Använd gärna fingrarna. Det är viktigt att smöret är mjukt. Värm det gärna i mikrovågsugnen i några sekunder, men se till att det inte smälter.

Tillsätt mjölk och grädde. Rör ihop till en deg. Rulla till små bullar. Ha lite mjöl på händerna om det är för klibbigt. Rulla sconesen över lin- och pumpa frön. Det är viktigt att en färdig bulle rullas direkt i fröna, annars fastnar de inte.

Lägg sconesen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i sexton minuter.

Servera tillsammans med en klick vispad crème fraîche och lemon curd.

Tips: Receptet är beräknat på fyra normalstora "sconeskakor" om du föredrar det framför mindre bullar.


RSS 2.0