Älskar-

Hejsan jag har inte gjort så mkt nu i helgen.Och i går läste jag ut om jag kunde drömma. Sjukt bra,jag hade inget annat för mig så jag läste hela boken i ett svep.Så nu ska jag börja läsa När jag hör din röst. Jag hoppas att min mamma kan åka och köpa 3 & 4 i veckan. För när man har läst en bit så fastar man. Man blir både glad och ledsen oj, jag började gråta lite konstigt. Jag visste redan allt i boken eftersom jag sett filmen. Men jag kan säga en sak till er som inte läser mkt som jag. I vanliga fall kanske det hade tagit mig 3 år att läsa ut en bok på 400sidor. Ni som gillar filmen kommer att älska boken.  Så vad väntar ni på börja läsa!.
(KLICKA FÖR STÖRRE BILD)

Voffel dagen och nya skor.

Hejsan sweetis nu har jag nästan precis kommit hem. Och vet ni vad det är Voffeldagen i dag! Gud så gott det ska bli. Just det jag har fått hem lite saker från H&M men det var inte allt.Lite mera kommer i april konstigt nog. Men 1par skor vart det. Vita lacost för 899kr. Från europ skor.Hehe sen träffade jag Melina också hon köpte likadana tror jag i svarta. Skorna ser inte så snygga ut på bilderna men dom är mycket snyggare i verkligheten.Sen fick jag en kräm man ska smörja på skorna så blir dom inte förstörda!.

Snyggt fodrat vitt och Rosa!


Dom ser sjukt avlånga ut men jag kan trösta er med att det är storlek 38.

Helgen

Hejsan sweetis,Förlåt att jag inte bloggat.Mén jag har inte kunnat.

I Fredags så sovde jag hos Fanny tsm med Moa.Så klart gick vi ner och köpte mat.Det vart. 3pizzor,3 kinder maxi,hallon, Chips, Dipp, Smakis och Cholklad. Sen kollade vi på The Unborn,skit konstig jag tyckte den inte att den var så bra som jag hade hoppats.Jag trode den skulle vara mkt läskigare och  den är inte läskig alls.Vi såg en annan film också jag tror den heter club dread.Också lite små kul,början och slutet var bäst.Sen åt vi bara mat hela tiden inte så mkt att säga om det. Lördags så var ju jag fortfarande hemma hos Fanny tsm med Moa. Så klart vaknade jag först och vart jätte pigg så jag hoppade lite i sängen bara för att.Sen vaknade Fanny efter ett tag och sa att hon drömt om en massa saker.Whaterver. Sen så skulle vi äta Hallonen men dom hade smällt. Så vi gjorde Hallon saft av det riktigt gott. Senare så stog Fanny och jag och dansade magdans på hennes balkong med musik.Grr vi var så heeeeeeeeeeeta. Efter en massor av skojs så bestämde vi oss att åka till Drottningholm.Och busa i laborinterna. Men dom laborinterna var inte så kul. Senare vart jag Hämtad av Zara för att vi skulle gå på bio.En shopaholics bekännelser. Den gillade jag och jag vart lite desperat för hon hade så himmla mycket kläder.GE MIG.Sen så var allt stängt när vi kom utfrån bion så vi åkte hem. Senare gick jag in och Grattade Lishbet.Som fyllde år.Kollade på Robinsson också.Ursch där vill man inte vara. Puss och hej då!

Nya msn

Hejsan sweetis,nu har jag kollat på den rätte för rosing på datan för jag missade det i tisdags. Sen har jag laddat ner nya msn,oh jag gillar det.Imorgon ska jag vara med Fanny och hon ska möta mig för hon är ledig och sen ska jag sova där.Vi ska kolla på Unborn.Och några filmer till.Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra kanske gå ut.Iallafall så ska det bli kul.Vad ska ni göra i helgen?

I helgen och veckan händer.

 Ska var med fanny.
 Ska gå på bio.
Gratta/gå på fest,min ´'storebror'' som fyller 21år.
Gratta min mammas bästa kompis vet inte vad hon fyller.


TORSDAG

Hejsan sweetis nu har jag precis kommit hem,och jag måste öva på idrotts provet.Man måste ju i allafall få G. Ganska sorligt kan jag inte få all informaion som man behöver inför provet. Jag får inte upp sidan på datan. Men det får gå som det går.Nu har jag laddat upp kläderna jag har på mig i dag bara för att jag är så snäll.

DRESSCODE
Tröja-svart fr.Logg
Shorta- fr.bomerang
Skärp- fr, Replay
Tubtopp-fr hm
Thigths-Ginatricot
Skor-?



Grr!

Gud så söt han är Hugo som är med i den rätte för rosing.Kanske lite för smörig men vafan skit het.Och kolla bara hur brun han är.Grr han åker bra skidor också :O.Snyfft att man aldirg har schansen på han XD.


Till er som frågat efter gammla bilder !

Jag har inte så många gammla bilder men alla är i från 08/07.
Klicka på bilderna så blir dom störra.


Nu är jag hemma!<3

Hejsan sweetis.Nu har jag kommit hem ifrån Zara som bor i Strömdal. Som tur var fick jag skjuts till Kanton.Sen kom bussen på en gång.Jag var så var så lat så jag ställde mig vid busshålls platen i centrum men men den kom aldrig så ngn snubbe som jobbar på sl ringde dom och snackade.Men jag orkade inte vänta så jag gick hem iallafall. Jag och Zara satt och myste med chips,grönsaker och dipp tms med en stor marabo.Samt med filmen Twilight. Riktigt bra film och jag väntar på nästa!Sen fick jag låna Zaras tubtopp tror jag att dom heter så jag har plockat fram morgondagens kläder. Vad säger ni blir det roligare om jag lägger upp dagarnas Dresscodar?.Och bloggar mera?. Kankse tar mer bilder mm. Skulle det bli intesantare? Kom med förslag! All Love from Elvira.!<3


Nytt!

Hejsan sweetis,jag har inte hunnit blogga i dag för att jag varfört i skolan och sedan åkta jag och mamma till Ikea.Och köpte en ny garderob,byrå till mig.Och lite små prylar.Så nu känns mitt rum jätte sommrigt! Okej kanske inte den bästa bilden på den men så hära ser den ut!


Måndag!

Hejsan sweetis.*fölåt*  att jag inte bloggade i går men jag var hos pappa och hade glöt min data och min brosha hade cs match. Serriöst om man är 17år kan man inte spela sånna spel!.Men jag var hos mina kusiner i går och fikade,(min pappas syster,och dom)Och just nu sitter Fanny och trackar sig med sin kladdkaka snacka om att bli suktad.Men snart ska jag plugga lite til Idrotts-provet jag har på fre.Man ska kunna ungefär 100 saker jag skojar inte.Hur många saker kan jag?00000000000000,så det är bäst att jag kollar i genom allt.Så puss & kram!

Gammal.
Zara,Frida och Elvira

Sohoo

Hejsan sweetis.Nu är jag hemma och ska snart åka i väg.Ska träffa broshan och lite sånt dära.Min pappa är absolut bäst.Han tycker jag är smartast och bäst.Kan man ha en pappa som ska tycka mer om en?.Dess utom så belönar han mig med saker XD. Pengar,mobiltelefoner,datorer.Ganska kul.Im like it!.Så jag fick lite pengart i dag som jag ska köpa mitt efter längtande hårband puss!

Hemma

Hejsan sweetis.Nu har jag kommit hem vi har i stort sätt bara ätit hela dagen.Först vart det tacobar,jordgubbar,glass-mc donalds,cheesburger.Japp och nu har jag köpt godis så jag kan njuta av.Hah faktiskt bjöd jag fanny på allt XD.Jag är så jävla snäll. Tacobar - ca 130kr.Jodgubbar-20kr.Mc donalds- 40kr.Hha ni kan nog ränka ut själva faktiskt jävligt billigt.Aja puss och kram.

Morgon + Stan m. Fanny

Hello sweetis.Nu har jag fixat mig och gjort mig klar för stan.Har ätit en kaka till frukost men vi ska äta på taccobar så det blir so good.Jag ska typ inte köpa så mycket har nästan inga pengar men vi får se vad vi hittar på puss!

GAMMAL BILD
på fanny och jag gotland 

 

Lite extra vill jag ha!

Hejsan jag har ju beställt kläder men här är lite till jag skulle villja ha!.Hm solglasögonen vill jag ha i rosa ,so hott!



 +

Fredag den 13:e

Hello sweerisar.I dag har jag haft världens lataste dag iskolan.Först sv prov i 40min sen håltimme på 60min sen islivräddnings kunskap i 40min,rast på 30min,matte fast det var inte matte för våran matte lärare var sjuk så vi fick ha datakunskap sjukt tråkigt,rast på 50min,No,So,haha sen var dagen slut.

Jag och Zara satt typ bara och spelade kort helatiden ( stress) så tråkiga är vi!)
Gud jag har haft så mycket otur i dag först så höll jag på att rammla i trappan i Brommaplan pinsamt.Sen har jag fått snöboll rakt i huvudet och sen bara vunnit på stress 3gånnger av ca 50.Snacka om otur.

Nu ska jag bara lata mig framför datan och äta en kaka mums.Så puss Hej ses sen.!


GUD VAD SJUKT KUL.

Hahaha jag har verkligen kul just nu!


FY FAN VAD KUL

Hahah jag kissar nästan på mig kolla!!


FRÅGAN OM HUR MAN LÄGGER IN FILM FR YOU...

Hm kolla vad jag fick en fråga och jag har inget spc för mig så jag kan lika gärna svara på frågan.!


Fråga:
Lisa om Bara en låt (gammal waves låt.):
Haha den var faktiskt rätt bra ! :)

Kan du berätta hur man lägger in video inlägg? för jag ska börja blogga,och jag vet inte hur man lägger in video inlägg skulle vara tacksam för det.
IP: 78.82.241.90
12 Mars, 17.52


Svar: Det  hära kan bli lite komplecerat.Men jag försöker så gått som jag kan!.

Du börjar med att gå in på youtube och sen så kollar du åt höger så står det lite om personen som lagt upp filmen och så.Sen så står det en liten bit under Bläddra in.Under den är det en text.Brevid den texten så är det en liten blå sak.Den trycker du på.Då ska du ha fått upp en ruta Med olika storlekar och och färger man kan välja att ha.Sen ska man ta texten irutan som det står Bläddra in över. När du kopierat texten så går du in på blogg,sen skapa ,nytt inlägg,HTLM,innan du klistar in texten så ska du skriva.Du tar upp HTLM och bakom </br> ska du klistra in koden.Sen om du inte ser knappen uppdatera så kan du soma in och då ser du den.Klicka på uppdatera och sen kommer en orange ruta upp på Nytt inlägg sen är det bara att spara & pubelisera .LYCKA TILL!

Bara en låt (gammal waves låt.)

Hm,jag kommer i håg låten...
Jag har den faktiskt på ett spel som är rätt kul.
Gillar den lite pinsamt men den har bra tempo eller vad jag ska säga.


Torsdagar är alltid tråkiga.

Hello sweetisar.Nu har jag precis kommit hem har hunnit vara ute med hunden också.Det var en fett mystiskt man mitt i skogen men han sket jag i och gick vidare.Usch i morgon har jag svenska prov så jag måste plugga snart fast jag orkar inte.Vi kollade på en film iskolan i dag som skulle handla om sex och kärlek men den var inte så bra,tråkig och killarna i den var så jävla fula höll fan på att spy på honnom.

Grr nu har jag och min mamma beställt massor av kläder från H&M,men sen ska jag ju så klart handla på Gina tricot också.Jag behövde verkligen nya kläder.

Gud vad jag och Frida satt och garva åt den hära i går.


Svårt med rubriker.

Hello sweetis.Nu har jag kommit hem från Frida eller jag har både hunnit kolla på en film och duschat.Så nu känner jag mig fräsch i gen.Men nu bara för några sekunder sen så fick jag reda på att Frida har feber,så hoppas inte jag blir sjuk. För jag var det hela sport lovet.Och sjukt jobbigt.Även fast det är skönt att vara hemma.Men man vill inte missa något,precis.Nu snart kommer mamma hem och hon ska ha med sig mat så jag ska väll äta eftersom jag börjar bli hungrig i gen.Det blir förhoppningsvis macka och te.Hm både jag och Frida i tisdags försökte göra video inlägg men det funkade inte för hennes webb har inget ljud tråkigt värre.Men ska gå nu puss puss


Nu har vi kommit hem.

Hello sweetis,Nu har Frida tagit blodprov och det gick sjukt bra.Nu kollar vi på tv och myser.Vi ska förmodligen kolla på film snart.Frida sa i går att hon tyckte att jag skulle ha ett hårband av fläta.Jag tror ni vet hur det ser ut.Och nu vill jag ha ett.Puss Puss.
Jag tror det kostar 129kr på Glitter


Tisdag med Frida

Hello sweetis,nu är jag hos Frida och vi har tagit driv bilder.Ganska kul faktiskt.Jag 'kanske' ska sova hos henne men det får vi se hur det blir med det.Vi  funtar på att ladda ner en film och kolla på imorgon.Eftersom vi har studiedag,mysigt!.
Imorgon ska jag följa med Frida när hon tar blodprov.Och jag kommer så klart filma då.För hon är alltid lika livrädd för det,(hm jag var med förra gången).Aja puss och hej nu ska vi ut!
Gissa vad det är!


Kolla,RIP

Så himmla sorlig gammal men sorlig.


Hejsan,

Hello sweetis nu har jag vaknat,klätt på mig,sminkat mig-fixat håret.Och ätit ska gå om 5min.Så jag får skynda mig nu. Ska ju ändå hinna hitta en mössa jag kan ha på mig eftersom jag vill inte att mitt hår ska bli blött.Så jag kommer slänga in en dresscode senare på dan så håll ut bye bye.


Duschat -Klar

Hejsan,nu har jag badat och haft mysigt kollade en stund på stan up komikerna,shit dom får en att garva.Finns inget
bättre en lite humor innan läggdags.Kanske lite sent för bloggning men varje gång första dan är jag blogg sugen fråga mig inte varför,för det vet jag inte.Har bara saknat det antar jag.Grr jag älskar mitt hår när det är nytvättat,inte annars.


Kväll.

Hejsan,nu sitter jag i soffan och kollar på Spårlöst.Jag tycker faktiskst inte att det inte är så bra men vad ska jag göra åt det?.Hm jo jag tror jag gör ett bubbelbad och läser min nya bok Kyrkdjävulen.Låter faktist lite spännande.Men jag brukar inte läsa men det får bli ett undantag.Gud så skönt jag börjar inte förnss kl halv tio.Och vet ni vad som händer på onsdag? Jo jag har studiedag.Fatta vad skönt.Men nu ska jag ta en dag i taget,puss sea later.

Rekomederar starkt.Parfymen.

Hello sweetis titta vad jag fick av min söta mamma när hon kom hem i från Frankrike,(hon kom hem i söndas).
Hm jag hittar den inte på nätet men den kommer ifrån PUMA tror jag.Luktar sjukt gott.Om jag gissar pris kanske minst en 500lapp.Den är ganska stor men en häftig parfym hållare.Tack mammsis.Finns säkert i sverige också.

 

Ny blogg,

Hej sweetisar,nu har jag skapat mig en ny blogg eftersom jag aldrig riktigt har gillat dom andra men som sagt tredje gången gillt eller hur?.Jag vet att namnet är lite härmat av agneskristina,men skit it!Jag hade i gentligen villjat heta ElviraLindblad men jag hade en sån blogg som hette så föut som finns kvar men lösenordet kan jag inte sorry Agnes.Typiskt.Men då fick jag ta mitt andra val.Glömm inte att blogg desingen inte är klar.Har gjort en jäkligt fort,jag pallade inte vänta.Så klart.Juste glömm inte besöka Frida & Zaras blogg tryck hära. För att komma till deras blogg sea later.


RSS 2.0