In mot... stan

Hejsan nu sitter jag hemma hos Fanny. Vi ska snart åka i väg och jag ska köpa några saker.Och Fanny står fortfarande i pyjamas.SUCK. Nu har jag hjälpt henne att städa fett snäll jag är. Men nu sparng hon visst in på toan.Vi hörs senare när jag kommer hem. Ska ju vara vid majbrasan i kväll. Vi hade planer men dom försvann och allt. Men nu får vi hitta på något nytt istället. Puss♥

En jätte gammal bild på Fanny jag tog vintern 08.


Spana spana...

Hejsan nu blir det nog sista inlägget i dag för jag kommer att vara dödstrött ikväll när jag kommer hem.Jag har hittat en kjol på  gina jag tror jag ska köpa i morgon eller på fredag eller bara på lördag.So girls KÖP DEN INTE om ni så klart inte har den,blir bara jobbigt för er själva.PUSS


Gymmets- Dresscode ( Före träning)



Japp nu så ska jag snart åka så var tvungen att sätta på mig några kläder
också.Okej nu skrev jag det som om jag gick runt naaaken. Men no,jag hade
mjukis kläder på mig faktiskt.

Gymmet väntar efter...

Hejsan  idag har det varit en av världens tråkigaste dagar verkligen! Först hade vi matte diagnos. Sen hade vi orgentering,franska diagnos hatar hatar säger jag!! Nu så har jag hjälpt mamma med lite saker så jag ska få 200kr. Känn på den! Jag får nu för tiden 200kr i veckan och sen saker runt om.Så i kväll så ska det brännas kalorier.Ska träna med Fanny först Bodycombat och sen Bodybalance '' en typ av yoga''. I hela 2 timmar. En gång i veckan så sätter vi fart på allt på en och samma dag! Har börjat äta nyttigt också så jag hoppas vekligen att det händer något snart...
Om du är intreseerad att börja träna på det stället jag tränar på. Skit bra tränare och dom är alltid jätte snälla och väldigt glada. Så kan du läsa mera hära! Kom i gen och rör på häcken!!!!!!!!!!!!!

Ont

Hejsan sitter med färgi håret är det någon mer en mig som tycker det gör ************* ont?.Tyvärr räkte inte en färg till mitt hår så mamma är nu påväg och köper en till.Kollar också pån Desperate housewives.! Sea soon.

Dagens inköp!

Hejsan kom nyss hem har handlat lite saker!
Visst älskar jag att handla saker!



Deoderant-Ldb
Hårband-Gaggs
Hårfärg ( den blondaste dom hade)
Hår sak som förstärker håret från-Schwarzkopf

Frida,Zara & Elvira

Kolla vilka jag hittade när jag googlade lite...
Jag måste bara säga hur parfekta vi ser ut XD


FRIDA ZARA OCH ELVIRA.


Saras

Hejsan läs Saras blogg! Tryck hära för att läsa Saras blogg,jag lovar läsvärd!<3


Mattematik,är inte min sak...

Hejsan förlåt för dårlig uppdatering.Men det ska bli bättre.Har haft så himmla mycket för mig.Idag så hade jag so prov. Och imorgon har jag Matte prov.Och jag vill verkligen att det skagå bra.Det är mitt svagaste ämne. Så nu måste jag plugga really hard!.Vi ses snart.

Hemma från stan

Hejsan,nu har jag kommit hem ifrån stan.Har varit där med Louisa,Melina Andreas,Anna och Sandra. Snacka att jag åt för mycket.Jag älskar mat.Sen så handlade jag lite saker också.´´se bilder nedanför´´,Sen så testade vi skor och åt mest mat. Louisa var på helspänd hela tiden för hon hittade inte dom solglasögenen hon ville ha.Men hon köpte några tärnigar aha,jag tror ni vet vilka XD.Så medans vi lekte med hennes tärnigar på donken så ¨åt vi glass också ,jag vart jätte sur för dom hade slut på kolasåsen så jag fick ta den äckliga chokladsåsen!. Sen vid tre åkte vi hemmåt.

Dagens köp..(bilderna är tagna med dårlig webbcam sorry.)

En jätte söt väska... Kommer att andvändas mycket!
Gina Tricot-149kr



Krims krams,Lycko påse!(Jag vet inte om jag var så lycklig)
Punkshop-10kr
Påsen inehöll, Ett ''fjortis halsband fast en annan modell''
Spice girls halsband,En katt ring,en JL brosch och en brosch
som liknar en champange flaska.Sen också ett nycklhalsband
men det fick Andreas.Men alla påsar inehöll inte samma saker
man fick välja ett hemligt paket!



Nya lynonstrumpbyxor.(svarta)
H&M-60kr.Två pack!


Sötnosar

Hejsan nu är jag verkligen jätte glad fast också skit rädd. Jag har bara åkt utomlands 5 gånger förut. Och nu måste jag ta massor av sprutor.Jag hatar det!.Men jag får leva med problemet.Så i dag fick jag lite pengar av pappa så jag kan köpa något.Sen på onsdag blir det 200kr till.Sen skulle mamma sätta in lite pengar för att Swedbank hade tagit pengar i från mig.Så jag måste handla lite nya saker en keps ska jag ha!Måste ha det när jag åker till Egypten. Det är ungefär redan 40 grader där nu.Och 28 i vattnet. Jag kommer att bli neger.Och jag måste skaffa en gästbloggare.Just det imorgon ska jag hämta ut lite h&m saker jag beställde för typ 2månader sen,som kommer nu fan vad trögt!.Hur som helst så hoppas jag att ni sover gott puss.!
 
Lite bilder där vi ska bo kommer fler sen!
Hotellet har iallafall 4 stjärnor XD

Man ser tyvärr inte havet men det ligger bara bakom hörnet...









Egypten

Hejsan nu fick jag nyss reda på att jag ska åka till Egypten om 1månad! 25/5.Ska hinna ta 3sprutor och massor av läskiga saker också.Ska vara borta i en vecka så jag kommer att behöva 1 gestbloggare.Säg till om du vill vara det! Minst 2 inlägg om dagen! hörs senare! Ciao

Söndag

Hejsan sovit bra? Ja det har iallfall jag.Vaknade klockan tio sen så åt jag frulle och kollade på törnrosa hah,den gick på tv. Så varför inte?.Nu så ska jag snart åka i väg. Till stadium tror jag.Kolla runt.Jag gillar verkligen Stadium,dom har faktiskt ganska fina saker.¨Så sen ska jag väll iallfall tillbringa dagen i solen också. :)  CIAO...


Denna film måste jag se.

Visst är det en Thriller men den verkar så himmla bra.Måste se den sen.Och Ashely Green är med i den också.
Hursom helst har den kommit ut i sverige än?


Läs bara förstå allvar och humor.

Så nu ligger jag här och lyssnar på musik.Absolut cascada älskar vissa av hennes låtar.Sånt bra drag i dom.Och kollar på lite bilder. Så nu såg jag en bild på min jacka jag hade i vintras fan asså jag älskar den är så j*ävla go.Och nej jag ångrar inte att jag köpte en sånn. Visst tänker ni wb fjortis men hallå jag är sveeeriges största fjortis. NEJ det är jag inte hehe. Jag busade bara lite med er nu.MEN VET NI VAD. Jag kanske ska få moppe isommar.Fan vad najs.Och nu är jag riktigt j'vla seriös. Fatta få moppe ett år tidigare !.Jag måste bara säga en sak och jag kommer isånna fall få den av min bror han ska kanske ska köpa en sånn dära scoter. Vilken fantastisk bror jag har som köper moppe till mig.Han är bara 17år och han köper en moppe till mig.Hm vad lever jag i för värld?. Jag körde moppe första gången när jag var 10 ensam.Så jag kan det där. Hoppas han köper en nu då!

Hemma i gen

Hejsan nu har jag kommit hem med ett par nya byxor.VITA.Och nu måste jag bara hålla dem vita.Har schtekat isolen idag.Hjälp min lilla mormor också.Men nu blir det mat alldels strax utsvulten.Bild kommer sen på jeansen :) Ska kolla twilight nu,Ciao!

Sommar Fint.

Så hejsan nu sitter jag här vid datan,lyssnar på music och väntar på att min bror ska gå upp.För vi ska ju åka i väg om ca
20 min.Man vill ju gärna hinna med allt man ska göra.
Kollar fortfarande lite på Hanna Montana.
Typ det bästa pogramet seriöst.Så nu så ska jag väll fixa lite till så ska vi åka ha det bra puss.Hörs när jag kommer hem.

dresscode-lördag


Lite bilder i från Romme.


lördag morgon

Hejsan sitter här medans jag kollar på Hanna Montana.I dag ska jag köpa vita jeans som jag har spanat in under lång tid.Så vid ett tiden så ska jag och min storebror åka till Vällingby.Först ska vi hjälpa min mormor som hade ett brev som behövde postas,så klart hjälper man henne när hon ramlade förra veckan.Lägger in min outfit senare puss.


So sweet ( JAG VILL VARA MED VIC..)

Hejsan sitter och pratar med Victoria hah så nu prenumenerar vi på varandra.Hon är ju bara så himmla snä
ll och är jätte duktig.Så nu är jag ännu snällare och är med i hennes GODIS tävling.Va du det också och gör henne glad.!
( Tryck hära då) för att vara med i tävlingen....

Jag vill vinna godiset för att..
Mm,jalla jag är bäst.Och jag har ingen förklaring. Så ''sänk'' gosiset till någon annan som har en bra förklaring ! MEN JAG ÄR MED I TÄVLINGEEEEEEN.

16.12

Hejsan nu har jag ''laddat'' ner ett jätte bra bild pogram jag kommer att ha nytta av somheter Picasas 3.Det bilr jätte fina bilder.( Som är helt gratis rekomenderar) Så i dag så skickade jag pengarna till Victoria så dom kommer väll antagligen fram imogon bitti,eller om hon har riktigt tur kanske nu ikväll.I dag ska jag  bara slappa är alltid så j*vla trött på fredagarna.Kanske inte så konstigt börjar klockan åtta och slutar tre.Plus idrott.Önskar nästan att vi skulle börja klockan tio och sluta vid ett.Då skulle jag njuta av fredagar.SNART KOMMER MIN NYA DESIGN så hoppas allt blir bra eftersom jag pratade med en på msn i går och sa att det inte gick att kmt mina inlägg :S. Så jag tittade och det gick inte !! Det fanns ingen ruta att skriva i. Men om någon dag eller två kan ni börja kmt i gen om ni har samma problem.Ciao!<3

Det här är en jätte gammal bild på mig och min mamma.Och vissa många
av mina kompisar tror inte att jag var så blond som liten.Hur känns det att
ha fel?.Min vanliga. Eller förståss vet jag inte vad jag har för hårfärg längre.
Så nu har ni fått se sanningen om mitt hår!



Drömsött

Hejsan just nu har jag sjukt ont imitt ben eller i vaden. Var tvungen att ta ipren för både huvudvärk och benvärk. Men benet vill tydligen inte släppa.Så jag hoppas jag slipper idrotten imorgon.Eller jag tänker inte vara med.Kan knappast gå för det gör så ont.Har tagit bort sminket och ser ut som en... ja vad ska man kalla det?
Kolla bara bilden ! påsar och helt svart runt ögonen. Jag vill inte sova fast jag trött. Ska upp klockan 06.00 imorgon bitti.


Kväll-

Hejsan nu har jag gjort matte och pratat med Victoria om designen nu ett tag. Så imorgon eller på lördag kommer pengarna till henne.( Klicka för att komma till hennes blogg.) Hon är jätte duktig och absolut en av mina favo bloggare. Det är värt att klicka på hennes blogg. Så imorgon åker jag till pappa och är där över helgen.i ( brommaplan/ alvik). Visst är det skönt att komma från ekerö.Så nu ska jag snart äta sen middag ( JÄTTE HUNGRIG).Sen måste jag läsa sen ska jag se Twilight filmen igen för 9:onde gången.Okej kanske lite tröttsamm men jag älskar den.Upps sen om klockan inte blir för mkt ska jag läsa så länge vi båda andas/ twilight 4/4. Jag har bara några hundra sidor kvar snyft så jag vill inte att den ska ta slut så jag försöker verkligen inte läsa så mkt just nu. Ciao<3

Video inlägg ( Handlar ungefär om samma som förut)

Somsagt man måste ju träna på något så man blir ''bra'' på det,kom i håg övning ger färdighet. 


To day

Hejsan har ni det bra?.Jag har väldigt tråkigt jag ska snart börja plugga ( mattematik) inte så jätte bra på det precis. Men jag måste säga att jag börjar bli bättre.Har inte kunnat enns tabellerna,okej jag ska inte sitta här och skriva att jag kan dom perfect. Sen ska jag läsa ut en bok vi har i läxa,ska vara klar nästa vecka.Började läsa härom veckan.( Bara läst en gång) Tidigare i dag så hade vi redovisnig på engelska och så klart vart det inte något stor tränig in för det. Han bara läsa i genom mina texter jag skrivit en gång.Men jag  tycker att det gick hyfsat iallfall.Ska även göra frågorna till Victoria, ( Om designen.)Men nu måste jag göra matte så hörs vi sen puss, Ciao!<3

Sleep

Hejsan kom precis hemJag och Fanny har ju då tränat hårt. Nu ska jag sova snart.Sitter och pratar med Victoria om design. Besök henne gärana här!. Just det jag och Fanny gjorde ett video inlägg på gymmet i omklädningsrumet. Inte så seriöst...

TITTA

Hejsan nu har jag fått hem min T-shirt!!


Godmorgon

Hejsan nu sak jag alldeles strax dra i väg till skolan slutar klockan 14.00. Jippy vår tidigaste dag.Nee i dag har jag bip test klockan 9.30 .Kommer jag att palla det eftersom jag både ska städa och gå på 2 pass i kväll,Ikväll ska jag och Fanny workit! Både bodycombat och bodybalance. Ha det bra så ses vi sen,Ciao<3

Vardag

Hejsan nu sitter jag här med min mage som pratar.Den är hungrig somsagt.Har bytt till myskläder. Snart så ska jag öva på franska läxan *första gången*.Har läst ett kapitel ur boken också,får inte läsa så mycket nu bara för att boken inte ska ta slut.Jag är typ på sidan 320 och det är bara runt 500sidor.Mitt liv kommer vara över när boken är slut.Men pappa sa att han skulle köpa en ny bok till mig i helgen om jag hade läst ut den.Villket jag kommer ha gjort.Ska flörta med honom så att han kanske kan köpa Hoodin till mig.Gud jag kan knapt berga mig längre.Nu ska jag iallfall försöka få tag på Victoria. Ha det så bra.För att komma till hennes blogg tryck hära!

Imorse hade jag sjukt gröna ögon det var skit snyggt.Jag önskade att jag skulle ha haft dethela tiden.( Kanske inte syns på bilderna)





Videoinlägg

Pinsamt värre ,första videoinlägget.Kommentera på vad jag behöver förbättra allt ni säger tar jag åt mig.Visst vet jag att jag håller på med håret men det är jätte pinsamt.Hejdå nu ska jag till skolan.


Dresscode-tisdag


23 saker ni kanske inte visste om mig.

Eftersom jag själv har fått frågor om saker ni inte vet om mig har jag nu gjort en lista på lite ihopplock.Visst är det inte allt men det är någonting.Alla saker jag skriver är så klart helt sanna,varför skulle dom inte vara det?.Men nu ska jag hursom helst bädda ner mig måste sova.Ähh om ni undrar varför jag inte bloggade i eftermiddags så var det för att jag sovde. Jag orkade inte vara vaken.Jag kände bara för det.Men jag fick iallafall ställa klockan på sex. Ha det bra puss.

* Född 1995/ 12 april
*Jag är 162 cm
*Född / bor i sthlm
* Bor i Alvik/ Bromma
* Bor på Ekerö
* När jag var 11 år så skulle jag springa ner för en sandkulle vid ett bad skit högt och snubblade rullade ner i sanden och ner i vattnet.Fick ett jätte stort err ( ett runt).
*Jag har aldrig brutit någonting / varit j*kligt nära 1 gång.
*Jag har ristat in Robert Pattinsons namn i min hand. ( Ta inte det på fel sett, utan att jag faktiskt ville det och var sjukt glad efteråt) Man ser det inte på avstånd,man lägger inte märket till det.
*Jag är Twilight nörd,(stolt)
*Jag får '' oftast det jag vill ha *blink* ''
* Jag är sjukt bra på att säga att jag är bäst.
*Jag är djur älskare, har 4 katter,2 hundar och 1 häst.
* Jag slutade rida på ridskola när jag var 11 år.
*Jag hade ridigt på ridskola i ca 7år, jag började vid 4års oldern.
*Jag älskar mat-kan äta helatiden.
* Sova är min passion/ kan sova när jag har lust var som helst hur som helst.
*Jag har lite mera en 20st väskor,( jag har sammlat)
* Buhu jag har slängt 5 väskor,snacka om att jag var ledsen men jag kände bara för det.
*Jag älskar äppelmos mer en allt annat.
*Jag är alergisk mot, Nötter,Äpple,Päron,Persika,Plommon.Morot,Mango,Björk,Sesamfrön/kan faktiskt dö av dom,Mjök alergisk och pollenalergisk,soja och vissa grönsaker.(Finns säkert något jag inte nämt också.)
*Älskar choklad/ dyrkar.
* Favorti glass Ben and Jerry , den slår alla.
*Jag är hungrig just nu.

Beställt!

Hejsan nu har jag beställt Twilight tröjan.Och satte Hoodin på bevakning.Så jag kommer få min älskling nu i veckan. Jag kan inte vänta. Sen tänkte jag flörta med pappa om Hoodin nu i helgen.För jag hade helt glömt bort den. Nu vet jag att ni är j*vligt avensjuka på mig!

Tshirt-229kr med frakt.Och en Hoodi kostar ca 600kr med frakt.


Victorias...

http://victoriasfashion.blogg.se/


Saker som jag måste träna på.

Med hårda ord säger jag sanningen själv.

Folk komenterar saker jag gör och säger.(Som tillexempel Twilight och färgen rosa)Kommer säkert upp mer en 10 gånger på en dag när jag pratar med folk.Jag måste lära mig att sätta gränser och prata mer socialt inte om vad jag älskar. Visst kan man prata med sina vänner som älskar det lika mycket som en. Men när man kommer till en preson som inte fattar eller vill höra så blir den sjukt förbannad för att man pratar om det helatiden. Jag måste öppna ögonen för andra saker och andra färger. Visst kommer jag fortfarande älskar färgen rosa. Men inte visa det på det settet. Jag måste lära mig att ta det som kretik när folk bara vill väl och att jag ska sluta prata om det. Så nu ska jag ställa upp och försöka att lära mig av mina ''misstag'' och förengångskull prova något nytt.Jag har gjort en lista på vad jag även behöver träna på som kommer börja i midnatt. God bye mina älskade vanor.


♦ Att lyssna mera och att sluta säga va helatiden.
♦ Sluta tigga festis
♦ Sluta äta godis på vardagar ( ink glass,läsk,chips. mm)
♦Träna mera minst 1 gång i vecka 1 gång i timmen. ( Jag ska träna på onsdag i 2 timmar.)
♦Sluta skriva om twilight fast jag älskar det men jag gör det för mycket. Har man en gång
blivit beroende så måste man sätta gränser någonstans.Och jag gör det i min blogg.
♦Sluta vara beroende av färgen rosa. (det är okej att älska men inte vara beroende)

Mycket händer!

Hejsan i dag har det inte hänt mycket. Läst och jag har fått en rullgardin i svart nu kommer jag kunna sova.Och jag tänker på att köpa en bloggdisign av en tjej som är skit duktig.Kostar ca 100kr. Det ska jag nog slå till på.Sen så tänkte jag blondera mitt hår i morgon really blond.Nu är det typ gult guldigt. Jag säger bara en sak det är hemsk.


Fredag och Lördag.

Hejsan i går så var jag med Fanny från kl fem. Och när jag kom hem till henne hade kvinnan bakat kladdkake smet. Så jag åt och Fanny kolla på. Fast vi kollade dom nya avsnitten av Hanna Montana också en liten stund. Jag ''älskar'' det. Sen så hoppade vi studsmatat och lite sånt.Sen börjde Moa bråka om att vi skulle vara i Brommaplan klockan nio på morgonen. Jag bah hallå jag tänker inte åka hem. Fanny kollade på mig och sa följ med da. Så jag han så klart bara sova i fyra timmar. Fast jag är fortfarande stårlande pigg.Och vi kollade faktiskt på Twilight (jag fick min villja i genom) Vi åt fruckost på donken. Och sen åkte vi in till stan. Och åt på tacobar.Sen var vi där i 6 timmar och provade klännigar skor... osv. Sen så drog vi hem till Fanny och senare så åkte jag hem för jag var bajs hungrig.Nu ska jag bara softa.Ciao! Och jag hittade världens hetaste sko jag måste ha dom kommer i från scorett 699kr. Sorry ingen bild vart det.

Jag är avensjuk

Nu när jag har läst att en tjej från sverige har fått Robert patinsons autograf så måste jag också det. Snacka att jag är så jävla avensjuk. Nu måste jag fixa sakerna så jag kan skicka brev till han.Innan vecka är slut.Tråkigt värre kanske jag inte kommer få autografen förns i höst. Eftersom dom spelar in new moon. Men jag ska inte ge upp.Jag ska ha den!
( Och den är så klart skriven av Robert patinson.)


Bilder


Jag hoppar "! (jag kan faktiskt inte göra fler en ett rump hopp)

Fanny porrar loss


hahaha fanny...

To hot

Min rompa

Twini kärlek!

Fanny

Snart ska jag till fanny fixa och trixa ha det bra puss.!
Grr jag tar  med mig datan puss och hej då.


Bilder

Melina,( vad söt du e du är underbar <3)

 
Melli och Elli


( oseriösa bilder kommer nu ehhe på mig gha jag hade inget att göra!)









Youtube

Hejsan nu har jag lärt mig att ladda upp videos på youtube.
Melina sjunger söta du...
.


Att flytta hemifrån. Ingenting är omöjligt i mina ögon.

Lär känna mig som en framtid.!

Hejsan. Jag har sjukt mycket ''framtids planer''. Ingenting är omöjligt det har jag lärt mig. Jag vill och tänker hemifrån när jag är 17år. Inget snack om saken. Och jag får det också. Bara 3år kvar sen är jag som fri. Fast helst vill jag flytta med någon kompis. Antligen Fanny eller Frida. Jag har nämligen fått jobb tills nästa år eller i år. Kommer ungefär käna 500kr per dag. Och tänk om jag sparar pengarna hur jäkla mycket jag kan få ihopp.Som sagt jag älskar att leva för framtiden. Sen har jag fått jobb i sommar.Av mamma på hennes Frisör salong. Så ska jag hjälpa till. Jag kommer spara alla mina pengar jag känar i hop på ett konto och spara konto tills jag flyttar. Fan vad smart jag är.Sen får man ju alltid hjälp av familjen när man flyttar pengar,möbler och mkt annat. Puss och hej då haha nu fick ni veta vad jag har för planer för framtiden börja spara!

Haha jag har iallfall en framtid som väntar bakom hörnet.Som jag längtar till.Jag tänker inte bara sitta och ''rulla tummarna'' i tre år jag kommer att leva tre år också. Inte bara tänka på framtiden,att också leva nu.Nu ska jag kolla lite på Twilight.Jag har också fixat sjukt mycket bilder från Twilight. Som jag snart kommer lägga in på min mobil.

Tröttis

Hejsan nu har jag äntligen kommit hem. Så himmla trött. För vi åkte med klassen till munsö och skulle kolla på några gropar. Så vi fick gå 1km gud vet ni hur jobbigt det var? Uppförsbacke halva vägen. Men nu har jag gosat ner mig i sängen mys kläder. Ska vila kolla kanske lite på twilight. Ladda ner lite bilder från google till mobilen från twilight. Och sen läsa. Om jag orkar ska jag göra läxorna. Men inte nu iallfall.

Morgondagen

Kl: ca 08-09 åka till mammas jobb med Melina
Kl. 12.00 äta lunch (pizza)
Kl: ca 13.00 drar hem,
Kl: 15.00 Kanske vara med Frida & Zara.

Slapp

Hejsan nu har jag kommit hem till pappa.Fast jag kom typ för tre timmar sen men endå. Jag har bara läst och ingenting speciellt har hänt heller. Tråkigt. Eller min bror har köt en ny skärm till datan en cs skärm och jag hatar den! En såndär tjock jävel!.Dom skulle tydligen vara bättre. Men här tänker vi inte på andra nej. Okej nu ska jag dra vidare puss.!

HAHA här är två gammal bild från 07 omg
kolla vad töntig
jag ser ut. Och jävligt ful!

Nästa.

Hejsan nu har jag kommit hem till mammsen och ska hem till pappa. Vet inte om jag kommer kunna blogga när jag är där. Men jag ska iallfall läsa! Och omorgon så börjar jag halv ca halv tio vilken lyx. Sen måste jag påminna mig själv att packa ner böckerna.Så att jag inte behöver åka dit och hämta dom.Ska faktiskt sova där.Lite sorligt är mitt liv just nu min kamera som började funka i går har jag tappatbort. Jag kommer inte ihåg var jag har gjort av den. Borta bland alla saker men nu ska jag byta om och dra mig i mot alvik puss.! <3
Saknar dig

Dresscode: Hippy



Gröntröja-hm
Rosa linne-saoked
Tjocktröja-odd molly© uncorporated
Jeans-Gina tricot

twilight

Hejsan nu har jag kollat på Twilight.Satt och sörjde men kola och maltesers. Samtidigt fall jag några tårar. Men nu ska jag hoppa in i duchen och sen bädda ner mig i sängen och kolla på tv. En stund ska lixom upp klockan sex i morgon bitti. Så dröm sött och jag vet vad jag kommer att drömma om både robert och ett litet smak prov  tingeling tingeling....


*ÄLSKAR,ÄLSKAR OCH åter älskar*

Hm kanske jag ska dra ner på ordet älskar om man läser mina blogginlägg och rubriker.Men vem seriöst älskar inte färgen rosa? Den finaste färgen jag vet.Halva mitt liv består av färgen rosa. Jag kan inte räkna upp hur mycket rosa saker jag har allti i från väskor till kamera till hårband kläder små saker smink(En gång hade jag färgat mitt hår rosa)/riktig färg var det i 4an). Nån gång ska jag leta reda på alla mina rosa saker så ska ni få se vilken ROSA värld jag lever i en sak kan jag säga I LOVE ROSA.

Mitt stökiga rum

Kan det bli värre? okej igentligen inte så stökigt men jag älskar när det ser ut så bara för att jag känner mig hemma då.
Hahah jag har inget bättre för mig just nu så jag fotade mitt fula men älsklingsvärda rum. (det kunde ha sett värre ut faktiskt)

LÅT BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLVA.

min säng som är obeddad jag har typ ca 10 kuddar och två tecken
med dom flesta har ramlat ner på golvet.


min slös hörna där jag har allt ¨p娨.(smink,löshår.mm)

okej sen ligger det saker över hela golvet skor hårfönar sko kartonger
saker som har trillat ut från pappers korgen kläder kan det bli fräschare?.

lovely mjukisar älskar mig!

 

''DET FINNS MYCKET JAG ÄLSKAR''

Hejsan nu har jag ätit middag och bytt till mina favo mjukisar. Som jag fick i julklapp från koola anna ca 900kr. Jag lovar dom är verkligen värda allt.Mina älsklingar i love er.Har även en gosig mjukis tröja till.

Tipsar om din hud!
Jag har nog den bästa hyn och det är jag glad för.Fast jag använder sminka och äter mycket choklad.
Visst kan jag få en enstaka finne nångång i bland men jag har aldrig haft fler en tre samtidigt. Tack vare
min pappas fantastiska hud.Som jag fick av honnom. Sen så använder jag varje morgon och kväll produkter
som vårdar ansiktet mot finnar och äckel. Så istället för tvål och vatten som bara sliter mer och mer på huden.
Så använder jag bra ansikts vatten och därefter hudkräm. Sen om jag får en finne så behandlar jag den med
en sprit man kan köpa på apoteket som är jätte bra. Fast det är inte så ofta jag använder den. Mest mina kompisar
som har snått åt sig hela flaskan!.Men det gör faktiskt ingenting. Om du verkligen behöver hjälp med just dina finnar
gå till en hudspecialist. Så får du ta reda på vad just dina finnar behöver för att dom ska försvinna. Kanske är det
pågrund av dina matvanor?. Ha det så bra hoppas du kan ta efter mina små enkla tips!

''Kasnke inte den finaste huden ''
på denna bild XD


Vem älskar inte maltesers?


Länge lever...

Hejsan nu blir jag faktiskt ganska sur på min kamera. När jag kollade om kameran funkade i dag så funkade den. Vad ska jag säga ? Ursch varför funkade den lixom inte när vi var på birka. Men länge lever min kamera. Sen har jag glömt min twilight bok hemma hos min pappa så nu är man ju sur för det också.Men i morgon hade jag tänkt att hämta den om jag inte flyr nu och hämtar den (så länge vi båda andas.). Sen har jag försökt fått Melina till att läsa den. Vilket hon kanske gör.  Sitter här och tänker på allt mitt godis. Mm.

Praov på fredag med Melina
På fredag ska jag praova på min mammas frisör salong och skönhets salong. Med Melina. Vi kommer nog bara sitta och sola och äta mat.Ska svara på några frågor och så men jag kan alla så det blir en enkel match.  Vi ska nog även äta på pizzerian som ligger lite längre bort. Have a happy day!
 
Haha så här desperat blir jag om jag
inte hittar mitt godis nää,jag skoja bara.
Driv bild

''På land i gen"

Hejsan nu kom jag precis hem. Och jag vart kidnappad av mamma som tog med mig till Birka Paradise.!
Vi hade det sjukt bra och vi drack massor av goda drinkar. Åt praliner och så klart åt vi på resturang både middag frukost och lunch. Och jag fick med mig hem
,Maltesers XL large ca 40kr.Läppstift Ca 50kr. Solpuder ca 70kr. Foundation ca 100kr.Läppglans ca 40kr och nya ansikts borstar till sminket 9st + en makeup väska.

Båtresan med Birka Paradise
VId halv fyra tiden så skjutsade min pappa mig och mamma till Slussen. Där så fick vi gå in till självaste avgångs platsen.Där vi fick vänta i ca en halvtimma. När vi hade kommit på båten hände det inte så mycket efter som man inte får gå till sin hytt på engång. Så vi gick till baren och tog snacks och dricka. Vid halv sex tiden så fick alla leta upp sina hyttar.Efter en fotvandring runt båten så bokade vi spa behandlingar. Masage och Fotbehandling ( det ingick tofflor,handukar och morgonrock)0ch jacutsi?. Så när vi hade beställt det gick vi vidare mot resturangerna där vi bokade plats klockan halv nio tror jag. Sen så gjorde vi inte så mycket mamma lärde mig spela poker och vi strosade runt i båten. Kollade affärer och sånt. Sen så var det dags för mat gud jag har nog aldrig sett så mycket mat på länge tror jag. Både förett varmrätt och efterrätt och man fick ta så mycket man ville. Flera gånger om. Sen tog vi oss ner spelade poker vid elva någon gång på kvällen gick vi till partyt där en kille med caboy hatt och kalsonger ville dansa med mig XD hahah men jag gjorde faktiskt inte det (han var på svensexa). Så vid halv två tiden gick vi ner till hytten och sov. Redan vid halv åtta så ringde det (alarm) då fick vi gå upp och äta fruckost på buffen. Vid 9.00 så hade vi fotbehandling och det var så jävla skönt!!. När vi hade fått våran fotbehandlig så spelade vi poker gick åt lunch shopade lite till, Sen var klockan halv 2 så vi gick till spat i gen och badade utomhus i jacutsin(längs ut på fören).Där satt vi i 40min sen var det dags att att få masage. När vi var klara så gick båten i land.Slut på resan!

Bilder på vad jag köpt!


9st penslar.ALLTID!


Bara lite smink"

Kidnappad!

Hejsan ca vid 15.00-15.30 kommer jag bli kidnappad.Av min mamma som har planerat en resa i 1natt fast 2dagar. Vad kan det vara? Kanske något spa sak,Birka cruses`? Efter som hon har bett mig packa bekini och lite kläder.Så jag kommer inte blogga förns i morgon kväll när jag kommer hem!. Och en ennu tråkigare sak min kamera är ju trasig så jag kommer inte kunna ta några bilder.*snyft*. Men ha det så bra för det ska jag.Ciao!

OBS! sista inlägget tills den 13/04-¨på kvällen''
 
ursch kolla en gammal bild ! titta bara hur mkt roge jag har!


I'm the princess!

SO  TRUE
(drivbild)


Dresscode-Söndag



Vitrandigt linne- Gina Tricot
''Tröja''-HM
Jeans/Halv lånnga!- Ginatricot

Födelsedag!

Hejsan har ni sovit bra för det har jag! I dag så fyller jag 14år!

GRATTA MIG!

Vem älskar den inte?

Vem älskar inte min blogg? Grr jag måste säga det själv jag älskar
mig själv"!



Dresscode



 Tröja- Stadium
Jeans- Replay

lördag

Hejsan nu har jag precis fixat mig och duschat och läst ut boken. Gud vad jag var sur på boken i en del. Så klockan två tre ska jag till min moster. Mm vi ska äta påskmat,tror jag. Gud jag har tröttnat på den maten så att det inte finns. Och i morgon fyller jag 14 år!. GRATTA MIG. Ciao!<3

Här är en bild på Frida och Zara från förra året gud vad somrigt!

Bara ett sjukt samtal! -.-

Min pappa är nog den som inte tänker innan han pratar.

Pappa- '' Hur många kommer i dag?''
Elvira- '' Jag vet inte två?''
Pappa- '' Hur många kaffekoppar?''
Elvira- '' Kanske tre?''
Pappa- '' A just fan dina kusiner kommer också''
Elvira - '' suck''
Pappa- '' Nej nu måste jag ta fram ännu fler!''
Elvira- '' Din latmask!''
Pappa- '' Ska du själv säga''
Elvira- '' Hallå vem är det som är hembeträdet?''
Pappa-''Hm vi får se äh just DU!''
Elvira- ''suck du försa dig just''
Pappa- '' Jag måste gå ner med sopperna''

Webbcam

Hejsan nu så börjar bloggen bli ''klar''. Så imorgon bitti ska jag instalerna våran nya webbcam så kan jag ta kort på allt jag fått. Ennu roligare. Jag har ju lagt för mycket kärlek bara till självaste utseendet till bloggen. Men jag ska ta en paous en stund för det är väldigt jobbigt. Det tar ju flera timmar. Men nu ska ni komma på något jag kan göra för att bara festa upp bloggen. Nu har jag gjort som ''ni'' vill ändrat designen.

Just det jag och Fanny ska börja träna på tränings värket.Hennes mamma
har fixat så att hon kan börja. PS vi är bäst.

En liten sponsor till Moa hon har skaffat blogg!
hehe jag vet inte om jag får ge ut den men jag gör det iaf klicka hära!

Fortfarande

Blogg desigen är inte klar !

Ojda

Jag har bara tillfällig design men det kommer att vara bättre om ett tag. Så hoppas att det blir bra sen!

I dag så vaknade jag och när min pappa och jag hade fixat oss så åkte vi till donken och åt fruckost.! Det är en av sakerna som är bra när man bor så som jag när jag är hos min pappa. Senare så drog vi oss åt city gross. Och handlade för vi skulle få besök. När vi hade lämnat av sakerna så drog vi till elgiganten och köpte en ny webbkamra till den stationära datan (min brors) hemma hos pappa. Hehe fast jag sitter ju så klart ändå hära. Sen när vi hade fixat kom besökarna för att fira mig. Jag känade 500kr,godis och biokort. yes tack!. När våra besökare hade åkt så åkta jag och pappsen till Stadium. Vi köpte lite kläder. Själv så var jag nöjd med en jätte bra tröja och nya strumpor. När vi hade kommit hem så åkte vi till pappas jobb där han skulle ge min mamma lite cykel saker. När vi kom hem var det ingen slapp då gick vi runt lillsjön. Så sjukt varmt. Sen har vi ätit och jag har legat och läst. Ciao!

Förlåt

Hejsan jag vet att min blogg ser skit ful ut.
Mdet spelar ingen roll just nu jag pallar inte mera.
Ciao jag bloggar i morgon bitti puss.

BLOGGEN

bloggen är i full gång med sin design!!!!


pappa

Hejsan nu är jag hemma hos min pappa. Äntligen. Jag åkte ju till min mormor och jag fick 500kr,ett paket med 2 olika hårborstar,2 olika hårföner,locktång massor av olika stycken till. Det var faktiskt ngt jag behöve och ett fint guldhalsband. Tack!, Efter dom fina presenterna så åt vi en god lunch. Sen så har min mormor ont i sitt knä så jag och Sebastian gick och handlade till henne. När vi kom tillbaka vart det efterätt. När vi var klara där så gick vi till vällingby c. Och jag handlade 4-boken av twilight.-Så länge vi båda andas. Hm jag har bara ca 200sidor kvar i den 3dje ¨så jag passade på att köpa den medans jag var där.¨''det var den sista dom hade på lagerhouse'' sjukt mkt billigare där. Tyvärr har jag ingen kamera eller den är ju paj, :( ciao!<3

Min älskling                                                                                                    


Hårfön fast bara hårfönen

hehe ngt i den stilen.                                                                             

Pengar <3


Förmiddag!

Hejsan sweetisar,nu har jag precis fixat i årdning min packning och ska hoppa in i duschen snart. Sen ska jag och min bror till min mormor som bor i vällingby. Hehe hon sa att hon hade köpt en stor present till mig och vad kan det vara?.
Sen ska jag hem till min pappa. Så då bloggar jag när jag kommit dit. Runt fyra fem tiden skulle jag gissa. Ciao,

Hemma!

Hejsan nu har jag kommit hem ifrån Zara! I dag så var vi i Solna i gen,Zara köpte två par skor skit söta. Och jag bytte mina shorts jag köpte i går till mkt snyggare. Sen har vi bara myst! Och nu ska jag krupa upp imin säng och läsa!

Sorry att bilden vart cp,men min kamra har pajat på ngt sätt.
Äh just det mina shorts kom inte med på bilden men dom är från
Nike,vita vanliga. 

Första bilden är på min bekini överdel,mkt sötare på än på bild.
Jag har blivit så trött på 3-kants bekini.! Så jag köpte en man kan ta bort axelbanden på!.
*också klart så ska det alltid finnas med ngt rosa!*


Eftermiddag

Hejsan nu sitter jag hos Zara och vi har varit i solna. Tyvärr kan inte visa några bilder.Men jag köpte bikini topp-129kr.
Shorts-99kr. Så nu har jag det jag behöver. Haha zara provar hennes förra årets skolavslutnings klänning. ''jättefin''.
Nu ska jag följa med henne på sin basket match så puss puss.

Dresscode



Vit tishirt-H&M
Skärp-Replay
(byxorna syns inte)- Replay.

Godmorgon

Hejsan nu har jag gått upp och ätit frulle. Gud så fint väder det är utomhus vill bara lägga mig i solen och sola. I dag så hóppas jag att Frida och Zara följer med mig och köper bikini. Nåhot som behövs väldigt mkt. Och jag åker ju bort på söndag också. Så då ska den med. Antligen blir det V,by eller Solna. Men vad ska man ha på sig en sån sorlig dag?

Nu ska jag hoppa in i dushen och bli fräsch in för dagen sen ringer jag Frida och hör hur vi ska göra. Just det jag ska också förhandla med min bror. Frida måste låna busskortet av honom. Puss!

Föråt frida att jag tog den hära bilden men. Vad tycker ni om hippy band är det snyggt eller fult?
Just det hära bandet Frida har på huvudet är ett Godishalsband jag fick av william när vi var i
Romme.  Gud dom älskar jag. Det är alltid någon som äter upp mina godishalsband,gissa bara
en som gjorde det på resan.... FRIDA. Och när jag var hemma hos min pappa så åt han upp det.!
Vart är världen påväg`?

Soligt men kallt?

Hejsan bara för att det är varmt i solen så betyder det inte att det är sommar.Okej jag själv hade på mig shorts i dag och jag trodde att det var varmare en var det var. Så nu vet jag. I dag så träffade jag Frida vid 1 tiden och vi fikade mums.  Senare drog vi hem till Fredrik med glass i handen. För vi har inget liv. Sen så var vi väll med Fredrik och Zara i ungefära två tim och vi hade det väll ganska roligt eller ja det räcker för mig att hålla mig vid liv. Senare så gick vi och träffade min storebror och pratade lite med han fick pengar av han tidigare på dan så han ville ha 15kr av mig för att fortsätta spela data med sina vänner. Sen när solen inte värmde mera så hyrde vi film och kollade på,rätt så bra men inte den bästa. Så hoppas att ni har det bra puss och all kärlek från mig.

Morotskaka med Smakis kan det vara godare?



Allt är på tip top när det är som bäst



Somrigt men ganska kallt.(elvira frida fredrik och zara)



Jag ville bli brun om bena!


Dresscode

Hejsan nu ska jag till Frida och vi ska fika och mkt annat. Förlåt att bilden inte är i så bra!


 Shorta-mammas vet inte vart hon har köpt den .

Skärp- Gina tricot

Shorts- New York

Dagens göra!

♥ Duscha

♥ Städa mitt rum jag skojar inte det är skit äckligt.

♥ Hjälp mig jag måste plocka ut diskmaskinen!

♥ Prata med Frida vad som händer i dag.

♥ Hinna sola en stund på baksidan!

♥ Läsa mera i Ljudet av ditt hjärta.

♥ Lägga in dagens Dresscode (om jag hinner)



Kanske int lika många som jag som ser upp för ett kvälls inlägg eller vad?

Hejsan kollade just på film. Kanske inte den roligaste. Men endå. Sitter och funderar på morgondagens planer. Jag vill göra flera saker , vara med Frida men Fredrik och Zara skulle tydligen vara ensama så jag och Frida får hitta på ngt eget...
Jag hade veljat åka och köra laserdom men då kanske vi skulle ha pratat om det tidigare. Men kasnke Gustav är hemma? okej nu får vi sluta att med att tracka folk FRIDA. Aja puss jag skriver i morgon ,all kärlek från Lindblad..
(gammal bild)

Vad kommer att hända i veckan?!

♥ Åka med kompisara och spela laserdom /  jag vet inte hur det stavas!

♥ Läsa ut Twilight - Ljudet av ditt hjärta.

♥ Hälsa på min söta rara mormor.Ha jag fyller 14 år. ( Jag får pengar jippu)

♥ Fyra min födelsedag / inte med vänner jag har fått en present att resa bort den dagen
Jag tror det vart Birka Paradias eller ngt sånt,mamma har inte sagt ngt.En lätt gissning.

♥  Köpa ny bekini! Hör till resan också.!

♥ Sova över hos ngn men vem?

Så vad ska ni göra under lovet?


Förlåt men jag lovar att jag ska gott göra saken.

Hejsan sötnosar,hoppas ni förstår vad jag menar med rubriken. Hur som helst så har jag haft en nice helg tillsammans med mina vänner. Fredags till lördagen så var jag upptagen tsm med Fanny.Jag sovde där och vi bara myste i love it. Nu i dag så har jag på morgonen ridit ut i skogen tog en sväng på spaw. Hon är så himmla söt. Sen så när jag kom hem så durchade jag så att jag vart fräsch.Efter det så var jag med Frida och Zara vi gick till ekebyhovskolan för att möta Gustav men han skulle dela ut post så sklart.Senare gick vi och kollade om August var hemma och han var där så vi gick hem till Fredrik vi var typ där i någon timme. Sen var jag skit hungrig och så vidare.Ska kolla på tv och bara mysa hela kvällen. Puss och all kärlek från elvira. (bild jätte gammal)


RSS 2.0