Ta det ej fel men jag har inte tid...

Just nu så passar inte bloggen in i mitt ''liv''.Jag har för mycket att göra och att spilla ut tid framför datan kanske inte är min sak. Jag vet inte,och det känns jobbigt nu när jag kommit så långt. Men jag hoppas på blogg-glöd senare men nu så passar det inte. Skolan börjar nu nästa vecka och jag har sjukt mycket att göra. Eftersom jag är borta hela dagarna nu så blir det fel. Och att inte tänka på bloggen känns så skönt. Att vakna upp på morgonen och känna att man kan ligga kvar och inte anstränga sig lite mer. Även fast man kan men nu orkar jag inte med den jävla skit bloggen! Känner bara att jag slösar mycket tid som jag kan göra så mycket annat på. Så nu ska jag inte blogga på ett tag. Wooow jag är fri men jag kommer tillbaka. Ska styra upp med dom jävla lärarna i år också, bara för att jag inte kan matte så bra hatar min mentor mig och vägrade sätta ner mig till en lägre grupp,går iden svåraste gruppen. Fuck you marghareta iår kommer du få grillning. Dessutom sa hon att jag var dum i huvudet undra vem som är det igentligen...

DRESSCODE

Idag körde jag bara på någonting så vad tyckts,och själklart min träskor som är så söta och sköna men inte värst snygga.



Där har ni min nya hårfärg bitches!

En helt ny Elvira med hårfärgen vill ni se?

En helt ny Elvira med hårfärgen vill ni se? Då får ni vänta tills i morgon!

Gissa vad?





Vissligen så ser den skabbig ut pågrund av att jag tar bilder med webbcamen nu för
jag har lånat ut min kamra,får den på lördag!Skojar inte den är jätte good!

''När jag tränar''


Nu måste jag börja träna i gen.

Hej allihoppa hoppas ni har haft en bra eftermiddag i dag. Själv har jag precis varit ute och gått,med min hund i 45 min. Måste värkligen komma i gång med träningen i gen. Ska börja när skolan börjar,går ju faktiskt på ett träningsvärk och kör olika pass 2 ggr i veckan. Av den tiden jag höll på med det så fick jag bättre kondition men nu har den gått ner i sommar. Så nu ska jag börja i gen en ny stark Elvira, dessutom så tränar jag själv försvar ska det bli nya karate Elvira? Tränar något som heter BODYCOMBAT,vilket som är skit kul men skit jobbigt!


BODYCOMBAT ger dig en adrenalinkick du sent kommer att glömma!
Till motiverande musik och med en kombination av olika självförsvarsdiscipliner, som t.ex. Karate, Kung-fu och Thaiboxning, tränar du kondition och fokusering. BODYCOMBAT har utvecklats och anpassats för att ge effektiv och säker träning, samtidigt som kraft, känsla och nerv från Östasiens kampsporter är bevarad. Träningen ger dig chans att släppa loss, ha kul och samtidigt förbättra din fysik... Här tränar jag!- http://www.malarotraningsverk.se/


Nyttig?

Godmorgon,har ni sovit gott? För det har jag,tror jag iallafall. Nu äter jag frulle och nyttiga jag som gör smooties varje dag. Idag vart det banan med massor av andra nyttiga saker. Sen avokado macka,fattar inte hur jag ska årka allt!

Lite skabbig bild men,men, och stolen ska bort hatar den!


Elvira sminkar sig.

Fick ju frågan på vad jag andvänder för smink osv. Hade tänkt visa det nu!

Nr 1: Andvänder jag mig av Id makeup mineral foundation


Nr 2: andvänder jag mig utav solpuder från viva la diva.

Nr 3: andvänder jag en ögonskugga från Id makeup.

Nr 4: andvänder jag en kajal för att göra ett sträk vid ögonfransarna.Kajal från
artdeco.


Sen ser jag ut såhära fast int lika glad.

Nr 5:andvänder jag mascara från maxfactor.

Nr 6: Det sista steget läppglans. Artdeco.


Resultat!



Den bjuder jag på!


Klar!

Elvira svarar...

Som sagt jag har inget att göra just nu så jag passar på att svara på en fråga.Inte så spc.

Fråga-´är det du på bilden i towej:s blogg?,känner ni varandra?
Svar-Kollade precis upp det och ja det måste vara jag. Vi var bästisar i 6an.Men vi går bara i samma skola nu/klass.


Jag har tråkigt så jag testar kläder

Nu har jag testat lite kläder och tycker det är riktigt kul. Men det är inte lika kul när man har växt ut kläderna både på längden och på *host* bredden.Har ju ätit så jävlans mycket skit mat i sommar.Men nu har jag lust att dra till grönan men fanny är inte hemma,fan dig!
Testade 3 olika outfits vad tycks helt olika en strand/rockig/söt!






''Därför bloggade jag inte''

Många tårar har runnit ner från kinden sen i Onsdags,då jag fick veta att min hund har gått bort.Min stora bebis Sammy som (är) en rottwailer. Han skulle fylla 8år nu i höst. Det började för 2veckor sen ungefära då hans ögon vart röda,sen kom en slemhinna som täkte över ögonen på honnom. Mamma och Roger var på bilsemester fast dom hade hundarna med sig. Så dom åkte med honnom till vetrinären och sa att han hade blivit blind. Han fick medicin och sa att han skulle bli bättre att han skulle börja se igen. Någon vecka gick och han mådde bättre. Men bara några dagar innan mamma och Roger skulle åka hem så kissade han på sig och blev röd i ögonen hela tiden. Så dom åkte tillbaka till vetrinären igen. Han hade fått urinvägsinfektion. Han vart bättre av den medicinen han fick,och mamma och Roger åkte hem. Dagen då jag åkte hem till min pappa på tisdagen så började han må sämre igen. På natten så började han spy och bajsa på sig sen ramlade han i hop och hade jätte ont. Så mamma och Roger fick åka med honnom till sjukhuset,dom undersökte han och sa att han hade fått canser. Han skullle högst leva 2 dygn till. Men han skulle må mycket sämre.Dom ville inte att han skulle ha ont något mer,så dom bestämde att han skulle få somna.Mamma sa att hon aldrig sett Roger gråta så mycket isitt liv. Mamma kunde inte gå i från sammy när han inte fanns längre hon satt vid hans sida och sa förlåt hela tiden. Men han mår mycket bättre nu.Och är med våran andra hund Enzo nu i himmlen. Man får tänka på det possetiva, med honnom och inte hur han måde för några dagar sen.Tyvärr sitter jag och gråter och tycker att det var jättte jobbigt att skriva men jag kan inte vänta hur läge som helst,kommer alltid vara lika jobbigt. RIP sammy 5/8-09.

Han älskade äpplen! mest av all mat.

Julafton 08.(sälen)

Julafton 08 (sälen)( sitter med baken i soffan)

Sammy fick vara tomte ^^


så blir det.

Ikväll ska jag få rida vilket jag inte har gjort på jätte länge så det ska bli kul.Efter förra inlägget så åkte jag med min mamma och Roger in till bromma och handlade. På vägen hem stannade vi vid pizzerian. Har inte ätit pizza på jätte länge så nu får jag inte äta någon  mer ''grill'' mat den hära månaden. Har också fixat lösnaglar jag köpt. Tycker det är jätte tråkigt att bara ha franskmanekyr. Så jag målade tipparna svarta och ska sätta på ''diamanter''. Visst franskmanekyr kan vara snyggt också men på lösnaglar så ser det så overkligt ut. Så ett tips är att göra något roligt med lösnaglar,så dom ser mer äkta ut. Glöm inte att fila ner naglarna. Annars ser det bara dumt ut.
Bara början på nageln.'' Diamanterna'' ska på också.


Dresscode-söndag,morgon.

Nu slänger jag in morgonens dresscode och det fick bli en enkel grön klänning.Passar grön färg på mig?. Jag har börjat gilla färgen jätte mycket. Vet inte varför,gillar grå bech grön.



Söndag

Godmorgon,har ni sovit gott?,själv har jag sovit som en gris. Vaknade väldigt tidigt idag,utav våran hund åt mat ur sin skål.Vad ska ni göra i dag då?. Själv har jag inga planer,ska rida på kvällen som jag inte har gjort på flera månader. Dock inte på våran häst men sak samma. Min söta lilla hund sovde brevid mig i natt. Myspelle säger jag bara,eller det kanske blir bättre med myspella eftersom hon är tjej.Håller på att rensa datan från en massa virus. Andväner ett jätte bra program som heter Ad-aware,man klickar på några knappar sen går den igenom hela datan. Nu har den hållit på i 45min,så det tar ett tag om man har mycket program. Själv klart har den hittat 46 ''virus'' som har gått bort. Den sökte igenom 180064 program jag har på datan. Inte lite men nu ska jag gå och kläpå mig puss puss.Min söta lilla smulan.


Nu blir det kebab.

Japp,min pappa är och handlar kebab till oss nu.Nu ska det svullas. Ikväll åker jag till mamma,så då lär vi väll hitta på något.Vad gör ni? Själv sitter jag och spelar sims,i den nya staden som jag har laddat hem. Mycket finare,så nu ska jag spela vidare tills kebaben kommer. Puss och Kramis!

Dagens låt.

 Dagens låt me like.    

Glass i stora lass.

Nu ska jag smaka på dessa små glassar.Igentligen skulle pappa ha köpt magnum mini men dom fanns inte så nu ska jag prova en sån hära är dom goda?


Morgon

Nu har jag ätit och gått upp.Vaknade väldigt tidigt i dag,fast det är ju ganska skönt.Så nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag ringa Frida och fråga om vi skulle till Pride. Annars ska jag dit med min mamma som jag inte träffat på en månad. Förra året gick jag med i pride,satans kul var det. Men nu kanske jag gör det igen. Vem vet?
Dagens frukost kanske ser lite skabbigt ut men det var en Elli frulle.



RSS 2.0